aysenur2936 Rojdiyebiri gözün aydın testinde gördün Allah kucağında görmeyide nasip etsin 🤲çok sevindim inşallah çok sağlıklı güzel bir hamilelik geçirirsin 💐💐
Rojdiyebiri aysenur2936 İnşallah ben elenmedim daha yeni başlıyoruz bu süreçte sorularımla sizi çok bunaltıcam😂
gizemm65 Rojdiyebiri evet ihmal etme bir kere daha ver iki gün sonra gözün aydın sağlıkla kucağımıza alalım amiiiinnn
Hayalperest1 Rojdiyebiri yok ben kadın doğum doktoruna randevu aldık gittim adetime de daha vardı tekrar kan verdik baktık daha da yükselmiş karnımdan baktı keseyi göremedik daha küçüktü 9 haftalıkken tekrar gittim kalp atışını duymuştum
Rojdiyebiri rabia7106 evet bugün tam 4 haftalık ama çatlama gününden sonraki döllenme günü asıl bebeğin yaşı yani daha 10 günlük aslında🥹
irem0902 Rojdiyebiri hayırlı olsun canım. Benimde 13 kasımdı sat. Benim çatlama 26-27de oldu ovitrelle ile. Dün 128di🤍
Rojdiyebiri irem0902 benimki de bi kaç güne o seviyeye çıkar heralde yarın tekrar kan vereceğim İnşallah sağlıklı bir şekilde artmıştır