Rojdiyebiri Rojdiyebiri Ya iki gündür uyanır uyanmaz ilk idrarla test yapacağım ama iki gündür çok açık idrarım normalde çok sarı yoğun olur çok suda tüketmiyorum en son 21:00 gibi çay içiyorum ertesi günün sabahı 10a kadar bir şey içmiyorum
Senacanblt_ Rojdiyebiri testiniz pozitif gibi duruyor ama çokk silik, sanırım erken fark etmişsiniz 🤍
Melike3506 Rojdiyebiri artımed yalancınpozitif berebiliyor ama diğrr testiniz de pozitif çıkmış en iyi kan vermek ama çok erken öğrenmişsiniz
Rojdiyebiri rabia7106 ayyy yarın randevum kan vereceğim yarına kadar hcg hormonu daha fazla artar internetten awox sipariş ettim o da 2 güne gelir onla yaparım🥹
Rojdiyebiri Esma006 Vallahi inanamıyorum yarın kan vermeye gideyim o şekilde emin olacağım artımed çok yalancı pozitif veriyor diyorlar ama diğer testte silik çıktı o başka marka 🥹
Ceydaaaaaaaaaa Rojdiyebiri ayy hayırlı olsun canım çok sevindim bariz pembe duruyor çizgi bende heyecanla beklemedeyim dpo 6 bugün
Rojdiyebiri Ceydaaaaaaaaaa benim bugün dpo10 biraz daha bekle negatif çıkar boş yere üzülme İnşallah hayırlı haberler alırsın🙏🏻