rvsss hamzaezel kaçıncı haftda söyledi banada 13. Haftada %60 erkek diyen doktor 16. Haftada kız diye değiştirdi şimdi kesin kız 😅
beautymom hamzaezel kaçıncı haftadasınız bende 14+5 haftalıkken gittim erkek demişti belki bizimkide değişir 🤭
nergiss123 hamzaezel Kaç haftalıksınız? Bana da dün kıza benzetti ama kesin değil haftaya yine gel dedi. Bu arada sizinki kıza benziyor😍 Darısı bana
Busranur_mnts hamzaezel resim net canım bacak arası boş gibi istersen detaylıyı bekle iyice kesinleşir bana da 13 14 haftada 2 kere kız dediler alışverişi 27 28. Haftada yaptım
priencessgirlmom hamzaezel bana 12. Haftadan beri kız erkek kız erkek deniyordu 2 doktorda dediklerinden vazgeçti karar veremediler detaylıyı bekliyorum biz 18+2 yiz
Bykessra hamzaezel Kız gibi duruyor ama erken haftalarda yapılan tahminlerin değişme olasılığı da var kıyafet için acele etmeyin bence. Allah gönlünüze göre versin inşallah
hamzaezel Bykessra sagolasin cnm 17 haftadayimaslında erken değil doktor kızımız bize süpriz yapabilir dedi