bahar9011 7+2 günlük hamileyim birkaç gündür tansiyonum düşüyor. Bugün metroda bayılmışım farkında değilim. İlk gebeliğimde böyle bir şey olmamıştı. Aynı durumu yaşayan var mı acaba?
meltemerennn bahar9011 bende yaşadım doktor ani yemek yeme ani hareketler yapma dedi yani bir süre sonra geçti sakın tuzlu şeyler yemeyin derim çok fazla ben yedim rahim damar direnci çıktı çocuk beslenemiyor çok
zeynepctk bahar9011 önceki hamileliğimde doğum yapana kadar çektim bu sıkıntıyı. Kapalı alanda ve sıcaklarda fazla kalmayın aç durmamaya dikkat edin. Yanınızda tuzlu kraker, meyvesuyu falan taşıyın faydası oluyor
bahar9011 Happymami arkadaşıma kalsa hastaneye götürecekti beni ama istemedim. Bayıldığımı bile hatırlamıyorum zorla kaldırmışlar 🙈
bahar9011 meltemerennn 2 saat falan bişey yemediğimde tansiyonumun düşmeye başladığını hissediyorum. Çikolata aldım yanımda bulunsun diye. Doktoruma soracaktım unuttum. 9 gün sonra kontrolüm var bakalım ne diyecek.
Happymami bahar9011 çok dikkat etmek lazım doktor bana bol bol dinlen aç kalma tansiyonun düştüğünü hissettiğin an 2-3 zeytin at ağzına dedi tavsiye ederim 😄
bahar9011 Happymami sabah ve akşam kızımı kreşe götürüp getiriyorum mecbur dışarı çıkmam gerekiyor. Yanımda tuzlu-tatlı bir şeyler bulundurmam şart oldu 🙈
Glhayat_54 meltemerennn kesin geçer diye bisey yok ama kullanmakta fayda var benimde aynı sekilde olmuştu kan sulandırıcı yaradı ve birazda bebek kilosu önden gidiyordu 39.haftamda doğum yaptım 3.800 kiloda doğdu beslenemicek diye cok korkmuştum.
meltemerennn Glhayat_54 bende suan çok dikkat edşyorum geride kalmıştı 2 hafta felan daha da gitmedim doktora