ebrudefnee [silindi] bende bugün gittim kalp atışı duydum ama hızıyla ilgili bi bilgi göremedim doktor mu söylüyor
defnoloj [silindi] içi su dolu balon gibi düşün elinle bastırınca yamulur bişeyler olur. Bebekte içi su dolu kesenin içinde olduğu için bastırınca şekil alıyo işte 😊 şekli falan yok yani kesenin
defnoloj ebrudefnee kalp atışını ölçmek için durdurup iki çizgi arasına almışsa bi kısmını görünür. Sağ altta FHR diye yazar örneğin FHR: 150.000bpm
ebrudefnee defnoloj ![https://mutluresim.com/images/2025/12/10/XHq5qP.png] sizde bi bakar mısınız ben göremedim bu kalp atış anı
defnoloj ebrudefnee benimde gelmezdi. Zaten anormal bi durum olsaydı söylerdi herşey normal olunca bişey söyleme gereğinde bulunmuyorlar kendileri 🤣
MS-2190 [silindi] alakası yok hic onlara bakma 2.cocuguma hamileyim ilk cocugum kalp.atimi 155 ti 2.cocugum 123 ikisi de erkek birde 2.gebeligimde tamamen kız belirtileri yaşamıştım ama erkek 😊
MS-2190 [silindi] mesela ayaklarım yanıyordu sinirliydim sinirli gecirirsen kız oluyormuş diyorlar kalcam genişlemisti baska aklıma gelmiyor 😊