nimesayyay Transfer olacak kızlarım dua edelim birbirimize 🌸 bu postun altına ne düşündüklerinizi yazın 🌸❤️
Merrriiii nimesayyay benim yarın transferim var be hissedeceğimi bilmiyorum çünkü daha önce 2 kaybım var. İlk tüp bebek denemem dua edin kızlar
Aaayseeert nimesayyay benim de pazartesi günü transfer günüm Rabbim bu yolda olan herkese pozitif haberleri görmeyi nasip etsin Aminnnn 🫶
Aycicegim nimesayyay merhaba tüp bebek annesiyim kızım 4 yaşına girmek üzere ondan kalan embriyolarım var ay sonu transfer olacağım inşallah ❤️
ghostty elif837_ kimyasal gebelik olma ihtimali var. İki gün sonra tekrar kan versin x2 ve üstü artış var ise gebedir🙏🏻
nimesayyay Merrriiii Rabbim zorlaştırmasın kolaylaştırsın canım benim de cumartesi günü transferim ilk denemem olacak aşırı heyecanlıyım 🌸🥰
Aycicegim elif837_ bende çikolata kisti hastasıyım tüp bebek annesiyim aynı zamanda kaç cm kistler acaba bana hiç bir doktor ameliyat önermedi riskleri var aspire edebilirler ama
seynepon Benimde 24 aralıkta, dualarım sizlerle kızlar hepimizin sonucu hayırlıca pozitif olsun yeni yılı bu müjdeyle karşılayalım inşallah🥰💐