Sevimgencer Gece yatarken ayakşarınızı hareket ettırme ıstegı yasıyormusunuz uyuyamıyorum ya sureklı hareket ettırmek ıstıyorum huysuzlanıyor bu durumu yasayan var mı
OmurDerman Sevimgencer huzursuz bacak sendromu, soğuk su tutun bir süre ayaklarınıza biraz rahatlarsınız
Bebeginehasret Sevimgencer 30 haftaligim bazen agliyorum eşimi uyandirip ovduruyorum evin icinde surekli yürüyorum gece ve ayaklarimi yuksekte tutup uyuyorum uyuyabilirsem😱
Sevimgencer Aysktr hamıle olmadan once yasıyordum bu durumu ama bu kadar cok degıl bazen asırı vuruyor
Aysktr Sevimgencer sigara kullanıyor muydun ? Kafein alkol sigara vücudunda bazı vitamin eksiklikleri kansızlık falan hep tetikler benim değil de arkadaşımın basına geldi ordan biliyorum kimilerinde de hamilelikte ortaya çıkıyor demekki senin önceden geliyor
Sevimgencer Aysktr hic bir zararlı alıskanlıgım yok cok sukur ben bunun ıcın doktora gıtmıstımde huysuz ayak sendromu demıstı bana emar cekılecektım ama oyle daha üstelememıstım kaldı oyle hamılelıkte daha cok vurdu
Aysktr Sevimgencer anladım normalde hardal tohumu ile geçtiğini biliyorum tabi bizler hamileyiz ne çözümü vardır hamilelikte bilmiyorum hiç allah yardımcınız olsun 😕
Sdt O kadar çok Yorgun’um ki ama bu sebepten dolayı geceleri uyuyamıyorum 😵😵😵 bende de huzursuz bacak sendromu varmış 🙄
Ebruelaefsa Su saat olmus huysuz mu huzursuz mu her neyse o sendromdan sebep uyuyamiyorum sabahin 5 i 7 si anca bayiliyorum