Sema60 35nci haftadayım , doktor bebeğin zayıf gelişim geriliği var detaylı perinatoloji uzmanına gözük dedi istanbul avrupa yakasındayım bana akıl verin napcam hangi devlet hastanelerinde var
meltemerennn Sema60 ben de 28 haftalık hamileyim bana dedi ki bebekle gelişim geriliği var rahim damar direnci var bende kendi kendimi Perinatoloji’ye gittim Perinatoloji de bu bebek elleri kolları kısa kalmış cüce olabilir falan dedi iyice moralim bozuldu sonra kendi doktoruma gittim bebek hayır gelişmiş aksine dedi şu an kafam karışık yani kendi doktoruma bir daha gideceğim
ValideSultan Sema60 Recep has hoca var Türkiye’nin en iyisi onun sözü teşhisi kanun gibi diğer doktorlar yorum bile yapmaz özel muayene Nişantaşı aşırı yoğun ama ara durumu anlat sekreteri uyuz vermiyor randevu ama lütfen hocaya sorun de.
bilgeeeeekarahann Sema60 çam ve sakurada barış boza var ve çapada Recep has var bizdede aynı sorun var doktorum her ikside ben memnunum sende gözük istersen .
bilgeeeeekarahann ValideSultan Recep hoca çapada ben hastasıyım çarşamba ve perşembe orada bulabiliyorsun
Havin49_ Sema60 kanuni sultan Süleyman da var ve doktorları çok iyi ben 1 ay gittim doktorum aşırı ilgiliydi
ValideSultan bilgeeeeekarahann ben özeline gittim çünkü yer bulmak imkansız gibi birşeydi hocadan yalvar yakar aldık
Sonek Sema60 cerrahpaşada öğretim görevlisinden perinatoloji muayanesi içşn randevu alabilirsiniz. Bende orda takipliyim.