Buse67 Allahneverdiysee yapılsın muayene nolacak canım bizde bir yıldır düşünüyoruz Alttan baktılar geçen ay doktor yumurta sayında rahminde gayet iyi dedi hiç sıkımtı yok ama olmuyor işte. Onlara göre çok normal doktor ultrason cihazını yerleştirdikten sonra hiç bakmıyor bile oraya kafana takma ultrason ekranına bakıyor git baktır
Allahneverdiysee Buse67 ya bir kaç kez alttan baktıkar yanında biri dikilip bakıyor hep bir de erkek iki kez aynı şeyi yaşadım o yüzden alttan baktırmak istemiyorum. Bir de kanamam çok yoğun kötü olur yani . Neden olmuyor acaba ? Başka doktora gittin mi
annebaru Allahneverdiysee evet canım 10 gün sonra yaptım 15 gün sonra 5 gün kala yaptım yanılmıyorsam çıkmadı adete 3gün kala rüyamda testimi pozitif görüp sabah teste çift çizgi gördüm awox ondan yanıltmıyor bence son dakikaya kadar pozitif vermiyor iyice netleşiyor anlıyorum insan sabırsız oluyor ama bu ay denememe rağmen. Negatif görmek o kadar kötü etkiledi ki beni üç defa hemde bekleyip netleştirmek en iyisi suan bir aylık olduk inşallah doktor kontrollerimizde iyi çıkar🥰
Allahneverdiysee annebaru inşallah canım daha çok yeniymiş🥰 ben de 1 hafta önce rüyamda test yaptığımı ve pozitif çıktığını gördüm çok gerçekçiydi. Birkaç gün önce de çocuğum gece uyandı ve rüyasında kardeşi olduğunu gördüğünü söyledi ve böyle bir muhabbet hiç yok . Böyle küçük şeyler umut veriyor işte 😅
annebaru Allahneverdiysee evet canım anlıyorum benimde nasip olursa 2. Bebeğim olacak ilkinde çok anlamadım sanki ama garip bi his var ama ilkine göre daha sakinim 😄
Allahneverdiysee Buse67 zor biliyorum 4 ay olmasına rağmen stres ediyorum ama biraz akışına bırakmaya çalış gebe kalanların çoğu o ay düşünmedikleri zamanda olmuş 🥰
pengumommy Bende bu aydan umitliydim ama maalesef ara ara lekelenmelerom oldu hiç olmuyordu iki gün sonra adet tarihim test negatif doktora geçen ay gittim regl 3. Günü gel dedi kan verdim alttan vs bakmadi
mommygirlboy Allahneverdiysee vucut sıcaklığınız nasıl şimdi sıcak basması var mı ateş normal cıkıyor ama belinize dokumumca vs sıcaklık hissedersiniz o belirti varmı bide başka belirtileriniz neler
pengumommy Allahneverdiysee test yaptım negatifdi sabah akşam baktimda laboquik kaset test hafif silkti pek ümidim yok bidahaki ay ovulasyon testi deniycem
umransag Allahneverdiysee canım ben de geçen ay gittim altı aydır istiyoruz olmuyor muayene olmak için gitmiştim direkt doktor alttan bakacak dediler 50 yaşında bir erkek doktordu jinekolojik muayene oldum yani hafif acı hissettim vajina girişinde başka bir sıkıntı olmadı içim rahat etti en azından her şey yolunda dedi doktor ama eve geldiğimde kahverengi lekelenme oldu muayeneden sonra
Allahneverdiysee umransag ben de birkaç kez oldum da pek hoşlanmıyorum o yüzden karından bakılmasını daha ılımlıyım
Allahneverdiysee pengumommy sabah ki test mi silikleşmişti eğer öyleyse kuruma olabilir . Kaç aydır deniyorsun? Ben de geçen ay ovülasyon alacaktım alamadım bu ay alırım
pengumommy Allahneverdiysee 6 ay oldu evleneli hiç korunmadim evlenmeden doktora gitmiştim khd doktoru korunma çocuk istiyorsan zaten kolay olmaz demişti Eylül’de kimyasal gebelik geçirdim beklemiyordum o ay öyle bsy ondan sonra kafaya taktım 😅