Hllswm Merhaba arkadaşlar 10haftalık gebeyim hala doktor kararı veremedim malatyada önerebileceğiniz kadin dogum uzmanı var mı?
Hilalalara Hllswm kendi doktorumu öneririm canım ben çok memnunum Gözde hastanesi Sıtmapınarında olan Ali pekince
Misafirim Hllswm kesinlikle gözde akademi Denizhan deniz önceki Bebeğimi de o doğum yaptırmıştı şimdiki gebeligimide o takip ediyor
MasalBeren Hllswm gözde akademide özlem güle gidiyorum tavsiye edebilirim.riskli bir gebeliginiz varsa eğer zaten doktor araştırmaya yönlendiriyor.ilgili bir doktor..cinsiyeti ikili taramada eğer gösterirse bebek söylüyor ben 12.haftada öğrendim ve değişmedi☺
RabiaGlck Hllswm gözde sıtmapınarında ali pekince var 1 ay önce doğumumu yaptırdı kesinlikle tavsiye ediyorum memnun kalırsınız
Hllswm Hilalalara bende duydum ali pekinceyi übeyt akçine gittim 2 kez doktorlugu ii ama iletişimi kötü riskli bi gebelik geciriyorum o yüzden cok tedirginim 😞
Hllswm Hilalalara bugün gittim cok memnun kaldım cok sakin bi doktor bebişe kız yüksek ihtimal dedi herseyi detaylıca anlattı ikili tarama için ölçümler yaptı hersey gayet güzel dedi olumlu gecti hersey😍 tesekkür ederim öneriniz için
Hilalalara Hllswm benimde gebeliğim başlarda çok riskliydi hayla da riskliyim ama Ali beye sonuna kadar güvene bilirsiniz 🥰
2prenses_masal-oyku Hllswm riskli gebeliğe turgut özal bakmıyormuydu canım ben oraya gidicem riskli değilim ama söyleyenler risklilere bakıyolar diyorlar eşim doktorlar iyi olduğu için oraya muayene sırası aldı bi araştır istersen
Bnbrnnym Hllswm riskli bi gebeliğin varsa kesin Ali Pekince derim çünkü ilk gebeliğimde bebeğin kalbi durdu normalde 2 veya 3 kayıpta yapılan testleri bize ilk kayıpta yaptı şu kan sulandırıcı kullanıyorum 16 haftalık hamileyim
Hllswm Hilalalara bişi sormak istiyorum bir yerde gördüm ali pekince iyiymiş ama ultrasonu cok eskiymiş muayenede zorlanıyomus filan die dogru mu acaba
Hllswm 2prenses_masal-oyku ben sağlık personeliyim eşimde araştırmada calısıyor oraya da gittim ama asistanlar bakıyor yani tek arastırmayla bu iş olmaz gibi geliyor bilgisine güvendiğim bi uzmana da takipli olmak istiyorum
Hllswm Hilalalara merhaba canım birşey sormak istiyorum ikili tarama için kan vermiştim bu kan sonucları çıkınca bizi arıyorlar mı cıkıp çıkmadığını nasıl ögrenicem yine mi randevu alıp gitmem gerek kafam karıstı sende gözdeye gidiyosun beni bi bilgilendirir msn 😇
Hllswm Misafirim deniz han denize randevu almak cok zor oluyormus sadece daha önceki hastalarına bakıomus artık tüp bebeğe yogunlaşmıs filan die duydum ama öyle mi bilmiyorum
Elif_sn MasalBeren MasalBeren bende o doktora gitmeyi düşünüyorum da muayene ücreti ne kadar bide Doğum ücreti biliyor Musun canım ☺️💕