Yelizmurat Kizlar az etli cigkofte yedim ama bilmiyodum et oldugunu bise olurmu ya cok suphlenedim simdi kendimden 34 haftalik hamisim
Deletedmom133 Yelizmurat mümkünse bir daha yeme biz bugün kendimiz yaptık bana etsiz yaptık etkiden bir parça yedim sadece zararı çok yani 😇
DlstM Yelizmurat çok az tadına bakmışsan sıkıntı yok bnce tadında normlde çiğ et yasak ama azıcktan bişi olmaz nafir de yiyosan
Deletedmom133 crazygirl var canım içinde çiğ et var her ne kadar yoğururken pişsede sağlık lı değil çiğ et bebeğe zararlı 😇
Yelizmurat crazygirl cig et yenmez diye biliyorum ben ya ama ben et oldugunu bilmiyodum icinde ve yedim ya
Yelizmurat Deletedmom133 canim bende hamileligim boyunca ilk yedim bugun dahada yemem ya bjse olmaz demi
Aienma Yelizmurat valla kodlar 5 6 defa yedim ben çok canım istedi. Bşe olacağını da zannetmiyorum. Çiğ et zararlı ama hamile olmayanlara da zararlı
Gizemburcuu Genelde doktorların çiğ ete karşı duyarlılığa karşı bi test var onu yapması gerekiyor diye biliyorum bana yapıldı ve doktorum sen çiğ ete dokunma bile dedi sonuçları çok ciddi olabiliyormuş kızlar 😔ben öğrendiğim ilk günden beri dokunmadım bile
Tugba2626 Benim taaaa hamileliğimin başında test yapmışlardı. Kan tahlili ve idrar . Doktor sen eti çiğ mi seviyorsun çiğ etten oluşan bakteri var vücudunda dedi şok oldum . Ama şimdiye kadar sıkıntım olmadı bakteri ile uyumlu yaşıyoruz sanırım
Yelizmurat Tugba2626 canim daha asla yemem valla bilerekde yemedim zaten bilmiyerek yedim ama cok pismanlim
Yelizmurat Damla21koksal ah canim insallah bise olmaz ama cig et yemeyin diyolar ya kac haftalikken yedin sen
Damla21koksal Yelizmurat Valla net hatrlamiyorm ama 5 6 tane falan yemiştim 24 haftalik falandım sanirim