Pinfur10 Kızlar ben yeniden doğamadım sakatlandım gibi bir şey oldu. Kilo aldım, yorgunum, uykusuzum, bel ve sırt ağrılarım var tam tersi tır çarpmışa döndüm. En güzel şey bebeğimin olması oldu sizde nasıl?
Daisyy000 Pinfur10 tam tersi tır çarpmışa döndüm Bu ben 🥲 Çok zor bi süreçti benim için özellikle kilo durumum aynaya bakıp bakıp agliyordum 😬 Ama kiloyu verince yeniden doğmuş gibi oldum bi özgüven yüklendi 😁
tahamommy Pinfur10 ahahh gerçekten yeniden doğmuş birileri var mı diye bakmaya geldim neyseki yalnız olmadığımı anladım 🤣🥲 doğum anında bebek çıkınca rahatlıyosun evet ama yeniden doğmak biraz fazla abartı ve kesinlikle en güzel şey bebeklerimiz 🥹🥰
penbe_karisi İlk doğumda sezeryan agirlarim hariç evet yeniden doğmuş gibi oldum bulantılarım bel ağrılarım mide yanmam anında gitti 🥹🥹🥹
penbe_karisi Pinfur10 evet doğumda bile kustum 🥹🥹🥹hastaneye giderken midem cayır cayır yanıyordu çok şükür doğurduktan sonra ben niye kusmuyorum diyeee ağlıyordum 🥹🥹🥹
eed21 Ben açıkçası bu konuda birçok kişiye katılmıyorum. Doğum yeniliyor bedeni diyolar tamam elbet iyi geliyordur ama ben bizleri yaşlandırdığına inanıyorum bize hatıralar tabi ama bedenen zor günler hamilelik vs. Çok tahribat alıyoruz. O kadar memnunum ki ben bu durumdan asla umurumda değil benden alacakları. O gelecek ya yeter
nurssmom Pinfur10 doğumdan sonra yeniden doğmak sadece unutkanlık durumundan dolayı söylendiğini düşünüyorum😂 ben doğumdan sonra mahvoldum. Bel ağrım bacağıma vuruyor yürüyemiyorum. Sırtımda acılı bi yanma hissi var binlerce ağrı acı sayabilirim. Güzel gösterilmeye çalışılıyor ama kimse kusura bakmasın böyle büyük bir sevgi olmasa asla çekilecek çile değil. Kendim için bunlara asla katlanmazdım. Bebeğim için herşeye değer diyorum ama zor olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
namkol1 Pinfur10 Yeniden doğmadım boşluğa düştüm ben. Karnım biranda indi sütüm gelmedi, çocuğum küvöze girdi. Stres üzerine stres yaşadım ben. O yüzden yeniden doğmadım ama yeniden güçlendim
Baklavaseverim Pinfur10 Bacım ben de çarpılmışa dönmüştüm yeniden doğma işi fasa fiso 🤣🤣 ama akıllandım herkesi hak ettiği yere koyabiliyorum artık
ElvinEmineeee Pinfur10 ya vücut yenileniyo falan diyolar hepsi yalan.eski halimize bile dönsek şükür ediyoruz.bende ikinciyi doguracagim bu hafta inşallah ve ben eski beni özlüyorum