atiba95 atikeaba aa Allah yardımcın olsun canım valla ben yatıyorum progestan kullanıyorum bir yandan kanamam az miktarda devam ediyor rengi koyulaştı duracak heralde böyle devam ederse. Bi ağrım filan olmuyor inşallah böyle devam eder. Cumartesi doktora gidicez
atikeaba Ayln- kesenin şekli bozulmuş zaten kalp atışıda yok 8 haftalık hcg düşmeye başladı artık kanamamda var kasıklarım feci ağrıyor yarın tekrar hch vericem düşüşe bakcaklar atiba95 inşllah sağ salim kucağına alırsn
atiba95 atikeaba maalesef dün gece şiddetli ağrıyla hastaneye gittim ve düşük başlamış dayanamadığım için doktorum kürtajla aldı keseyi
Ayln- Vala benim pazartesi başladı bugunde dahil var ama çarşamba değerim sabit kalmış geç çıktı demin yine verdm bakalım duruma göre bende kürtaj olcam.
atiba95 atikeaba evet dayanılmaz bir ağrıydı çok zorladı beni , böyle geçmiş olsun diyelim inşallah sağlık olsun
melisadaaa Melegimmmmmm dönüşünüzü ne oldu acaba 1015 1550 2234 diye yükseliyor yavaş diyorlar daha doktora gitmedim
melisadaaa Busraatpl betam 21haziran 1015 23haziran 1550 26haziran 2234 yavaş diyorlar Progesteron 11,9 doktor ne iyi ne kötü birşey demedi telefon ile görüştük haftaya gideceğim sizinde artışlarınız bu tarz mıydı