Bereninannesi Deletedmom_195 Amin canım Allah razı olsun inşallah sende sağlıklı bi şekilde gebesindir de hayırla evladını kucağına alırsın
Bereninannesi MamaSmiles evet bana da 3 ay dedi bide ben evde düşük yaptım ama parça kalmış kürtaj da oldum maalesef inşallah tekrar nasip eder Rabbim ikimize de
MamaSmiles Bereninannesi Amin inşallah hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin 🤲🏼🌸 çok geçmiş olsun sizede bundan sonraki süreçte her daim güzellikler nasip etsin Rabbim ✨
Fatmanur_0416 Bereninannesi olabilir canım rabbim en kısa zamanda bu duyguları sana ve isteyen herekese nasip etsin inşallah 🌸😊
yagmurx Bereninannesi 2 ay korundum 6. Ayda gebelik öğrenmiştim ama maalesef düşük yaptım yine bu ayda 7. Ayımdayım daha gebelik oluşmadı
Bereninannesi yagmurx Rabbim en hayırlı zamanda tekrar nasip etsin inşallah canım çok kafaya takma takınca olmuyo gerçekten
Anneadayiozlem Benim 14. Ayda öğrendim tekrar hamile olduğumu biraz kafaya takma meselesi de var ilk çocuktu olcakmı olmıycakmı derken uzamış da olabilir
Bereninannesi Anneadayiozlem sağlıkla doğsun ve büyüt inşallah benim 3 yaşında bi kızım var tekrar istiyorum olsun
Anneadayiozlem Bereninannesi benimde kızım şuan 3 yaşında ona 14 ay sonra hamile kalmıştım şimdi nasipse abla olacak
Bereninannesi momtobe__ benim 3 yaşında bi kızım inşallah Rabbim bana da tekrar nasip eder sağlıkla büyüt yavrunu canım