Ceren04 Son 105 gün günler geçmek bilmiyor bir an önce kızıma kavuşmak istiyorum sizlerin kaç gün kaldı kızlar 🥹🩷🙏
flz3576 Ceren04 sağlıkla kucağınıza alın bizimde son 133 kızıma kavuşmak istiyorum her akşam panik atak nefes darlığı yaşıyorum oluyorum sanki bitsin artık 😫😫
flz3576 Ceren04 gebelikten dolayı oluyomuş bebek buyudukçe nefes almak zorlaşıyor dr öyle söyledi ama sanki boguluyorum dün sabaha karşı 8 de uyudum 10 da kalktım mecbur 2 yaşında oğlum var 😫😫
Es07 Ceren04 Bazen zaman geçmiyor gibi Hergün bir gün daha yaklaştık diyorum Hayırla sağlıkla gelsinler inşallah
Ceren04 flz3576 Allah’a şükür hiç öyle problemler yaşamadım sadece sırt ağrım ve göğüs altım çok ağrıyor bunu yaşayan var mı
Ceren04 mommycharlotte çok yakın günlerimiz ama kız benimki o yüzden gününden erken olur diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum ilk bebeğim
mommycharlotte Ceren04 öncelikle sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun🤍🤍 belli olmuyor ya çevremde yakın arkadaşlarımdan kız doğuranlar oldu 40-41 haftayı doldurdular en son sezaryen oldu biri hatta. bence ona çok bağlamamak lazım