Minasuu22 happyyym Canım Ayhan hoca çok detaycı değil genel hatlarıyla bilgi veren ve sezeryan konusunda başarılı bir doktor
naz_56 happyyym teşekkür.ederim hayırlı olsun inşallah bebeğiniz. Kaçıncı.haftada sezaryen oldunuz acaba bide kaç gün kaldınız hastanede ayhan hoca mi yaptı.sezaryaninizi
happyyym naz_56 teşekkür ederim 39 da oldum Ayhan hoca yaptım darısı tüm hamişlere olsun 2 gün de ben rica ettim durumum iyiydi 1 gün yattık
naz_56 happyyym Allah analı babalı büyütsün memnun kalmışsınız inşallah benim doğumum da güzel sorunsuz geçer bizde 35 haftadayiz Ayhan hocaya gidiyorum 38 ile 39 hafta arasında aliriz dedi bakalim nasip
Beyozz777 naz_56 merhaba bende eşimin görevi sebebi ile kilise geliyorum 12. Hafta da ikili taramam var o hastane yapıyor mı bide hangi hoca iyi
happyyym naz_56 inşallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız içinizi ferah tutun birşey olmaz Allahın izniyle 🙏
naz_56 Beyozz777 merhaba ayhan.hoca cok iyi yılların doktoru evet 2li.3lü tarama testleri.yapiliyor hastanede
Beyozz777 naz_56 mhrs den alıcam deni hastNeye gidip sıra almama gerek yok Teşekkür ederim size sürekli soruyorum ama