7213 mhtparslan benimde son 77 bugün 29+0 olduk.tabi sezeryan olacağı için daha erken gelir prensesim 💕
Melismelo mhtparslan bende evdeyim fakat iki tane kücük cocuğum daha var 12 aylık ve 3yaş😅 o yüzden koşturmacadan günler nasıl geciyor anlamıyorum bile
Sibel_72 Son 105 inş sağlıcakla bir avazda alırız kucağımıza inş lohusalıgımızda çok yumuşak ve sakin ve stressiz ve kalabalık seslerden uzak olur amin 🥰😂 zaman geçmiyor gibi
mhtparslan Sibel_72 Ayy aminnn şu zamanlar bi geçsin gerisini bi şekilde hallederiz sağlıkla kucaklarımıza alalım bebeklerimizi😍
ikincibahar_08 mhtparslan benimde erkek 40 haftam 19 mart doluyor kızım 40+5′te doğdu oğlum da beklerse koç olacak erken vaktinde gelirse balık 🤭
Es07 mhtparslan hızla geçiyor gibi geliyor bazen Sonra aa geçmiyor diyorum Ama sona doğru gidiyoruz Hayırlı sağlıklı şekilde gelsinler Dua edelim birbirimize Ben tüm gebelere dua ediyorum
mhtparslan Es07 Hamilelik bence çok zorrr Allah herkesin yardımcısı olsun çok dua ediyorummm herkes sağlıkla kucaklarına alsınlar bebeklerini
mhtparslan Es07 Bende sezeryan istiyorum doktorumla daha konuşmadık ama 38-39 haftalarında olur diye düşünüyorum benimde ilk doğumum olucak