inodnod Kızlar 22 haftalık hamileyim detaylı ultrason randevum var aynı gün şeker yüklemesi de yaptırmak istiyorum. 22.haftasa yaptıran var mı aranızda? Normalde 24-28.haftalarda yapılıyor deniyor ancak hastaneye uzak bir ilçede oturuyorum sık sık hastaneye gidemiyorum özel takipliyim ama testleri devlet hastanesinde yaptırıyorum. Hazır gitmişken talep etsem 22.haftada yapar mı doktor acaba?
inodnod Es07 birde özelde ki doktorum şeker yüklemesini 50 gr yaptırmamı istedi siz 50 gr mı 75 gr ogtt mi yaptırdınız? İnternette 50 gr için aç ya da tok fark etmiyor yazıyor ama emin olamadım
Es07 Aç içtim sonra 3 kan verdim Şekerli içecek sevmem O 3 saat geçmek bilmedi Midem bulana bulana Kusmadan bi versem kanı dedim Neyseki verdim şükür
inodnod Es07 aşıya bağlı herhangi bir ekstra durum olmadı. Normalde de hareketlerini hergün düzenli hissetmiyorum henüz. Bazen çok hareketli oluyor geceleri özellikle bazen de hiç hissetmiyorum
Mara1 Bugün detaylı ultrasona girdim, 21+1 haftalığım. Suyun fazla gebelik şekerin olabilir dedi hemen baktırmamı istedi doktor. Ailede şeker yok ama ablamlarda gebelik şekeri çıktığı için yaptıracaktım zaten ama acil baktır deyince bi panikledim
Es07 Mara1 canım riske atmamak için baktırmanı önermiş Stres yapma baktır Her şey bebisler için İnşallah bir şeycik çıkmaz
Es07 inodnod sizin küçük 4 hafta önce olmuşsunuz 26 oldum ben hareketsiz kaldı günlerce Çok korktum Neyse ki dünden beri düzeliyor 😩
Es07 inodnod kaygıdan öldüm Sağlık ocağı doktorum ikinci dozu olmazsın sorun olmaz dedi Kadın doğumcumla konuşacağım bakalım ne diyecek
Es07 inodnod benim zonkladı Aşıdan,iğneden falan hiç korkmam Canım tatlı değildir de Ama çocukta hareket kayboldu çok stres oldum 2.dozu olmaya korkuyorum Bakalım doktor ne diyecek Tek doz yeterli derse iyi Aynı stresi kaygıyı yaşamak istemiyorum 😩