esraezerr beyazakgl [https://mutluresim.com/images/2025/12/12/XHWsNz.png] canım ben de yaptırdım aynı testleri tsh düşük diğeri sınırda burdan referans değerlerine bakabilirsin
sevacano beyazakgl benim doktorum 2 ve 2,5 olunca normal demişdi ama bu düşük değer ola bilir bsnjm ilk haftalar 6,4 7,2e kadar yukseldi ilaçın dozunu yukseltdi çok şükür şu an 2,4 e düşdü
eed21 beyazakgl sizin yapabileceğiniz bir şey yok gerekirse ilaç başlar doktorunuz ama asla ihmal etmeyin. Benimkide yüksek ben ilaç kullanıyorum
eed21 beyazakgl evet söyler asla korkulacak bir durum değil tsh çok kolay dengeleniyor sıkıntı etmeyin ama ihmal etmeyin mutlaka görünün
melekek Merhaba ayın 4ünde Tsh 3 müş doktorum yüksek bi tık dedi birdaha baktı ve suan 3.79 ft4 ise 098 alt sınırda sanırım bir zararı var mı olur mu ilac tedvisine başlatacak sanırım yada serum vs bilmiyorum zararlımıdır
merza melekek Bebeğin gelişimi için sizin tiroid ilacına başlamanız gerekir. 1.trimester Tsh en düşük:2.5 2.trimester:3 3.trimester:3 olmalı. Bu arada günlük hayatta iyotlu tuz kullanın