baharbulu Kızlar mide yanmasına ne iyi gelir bu aralar sıklaştı mide yanması .yoğurt iyi gelir diye biliyorum başka ne iyi gelir bilen varmı .
burcuo baharbulu Yoğurt süt iyi gelir derler ama aslında hep yakar mideyi. Mayalı şeyler özellikle. Mide yanması için kardeşim soda içiyor. Benim de gebelik başında kusmaktan kaynaklı yanmam oldu, tost gibi şeyler iyi geldi. Aç kaldıkça mide yanıyor bende
duygumfoca baharbulu sade tahin ye bir kaşık canım yada soğuk süt iç yarım çay bardağı benimde midem çok yanıyor mide ilacımı içmeyi unuttuğumda
baharbulu burcuo benimde bu aralar arttı mide yanması ya yoğurt yiyorum anlık geçiyor ama sonra tekrar başlıyo
baharbulu Hanimeller evet bnde yoğurt yiyorum iyi geliyor o an. ama yarım saat falan sonra tekrar başlıyo
duygumfoca baharbulu evet oluyor geçen sene kızımda daha fazla yanmam oluyordu boğazım yanıyordu rssmen doktorum nexium mide ilacı vermişti sabah aç karnına içiyordum hiç mide yanmam olmadı ama bu defa doktorum pulcet verdi fayda etmiyor pek nexium kadar değil yani etkisi
ssuozkan baharbulu bana en iyi deveci armut geliyor, bazen yemek arasında bile armut yiyorum hemen geçiyor 🫠
1Susuu Süt ürünleri gece daha çok mide yanması yapar diye biliyorum. Maden suyu ve yeşil elma bana iyi geliyor sizlere de tavsiye ederim
Hanimeller baharbulu ona kesin net bir çözüm yok malesef doğurana kadar böyle anlık çözümler rahatlatıyor sadece
umynurr baharbulu suan maden suyu iciyorum mide yanmasi degl sanki midem yara olmusta kabuk baglams gibi Maden suyu Yogurt Leblebi Sut
TubaEmine_25 baharbulu ben hamileliğimin başından beri yaşıyorum bu mide yanmasını daha doğrusu yemek borum yanıyor çok çektim elma iyi geliyor şükür sizde deneyin kabuklarını soyun
atesismom rennie tablet kullanabilirsin doktoruna danışarak veya mide koruyucuda ama tabi ki danış yoksa süt yoğurt gibi şeyler anında etkisini verir ama kısa sürer
baharbulu atesismom evet ya kısa sürüyo sonra tekrar başlıyor bn bi doktoruma sorarım önerirse alırım