Meral_63 Ceku256 ben dün gece acaba altıma mi kaçırdım dedim sancım falan yoktu o zaman altıma kaçırdim dedim lavaboya yetişemedim
Ceku256 Meral_63 benim direkt şırr hepdi birden geldi yani idrar gibi değil bitmek bilmeyen bi suydu. 5 te gelmeye başladı 10 a kadar hala azar azar devam ediyordu
sara29 tugbaustuntas ben kendi sancımı yaşamadım direkt suni verilmişti. Sadece şunu söyleyebilirim; sancı geldi mi anlıyorsun. 🤭
Pink29 Ceku256 merhaba epidural sonrası sıddetlı baş bıyun ve bel ağrısı oldubmu sızde acaba bnde oldu da hala da başımda sızı var
Baklavaseverim tugbaustuntas Herkeste farklı oluyor ben mesela şans eseri öğrenmiştim 120 lerde 3 dk da bir sancım varmış meğer şaşırmıştım
tugbaustuntas Baklavaseverim evet bazısı sizin gibi oluyor bende ondan korkuyorum ya hissedemezsem diye
Baklavaseverim tugbaustuntas kasılma falan oluyor illa ki ben kasılma sanmıştım mesela hafif hafif vuruyordu ama adet sancım benim onun 5 katı falandır
Baklavaseverim tugbaustuntas Yok zorunlu sezeryan oldum açılmam 1 ay da ilerlemedi malesef 1,5 da kaldı 🥹
tugbaustuntas sevacano bir yandan diyorum herkesin doğumu zor geçmek zorunda değil bir yandan da içim içimi yiyor🥲
Baklavaseverim tugbaustuntas Aynen öyle nasip bu işler sen de hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşAllah 💕
minikcivciv89 Ceku256 🤣🤣yaa Allah iyiliğinizi versin dünyadan çekiyor geri bırakıyor 🤣🤣 demenize çok güldüm