gllffr Merhaba bugün 1 saat önce vajinamda bir baskı olmaya başladı bir anda vuruyor sanki idrar kaçırcakmış gibi birşey patlıcak çıkcak gibi anlık oluyor ama tekrarlıyor normal mi kalçamda ağrı da var bacağıma vuruyo
yesimm_01 Bende de var. Aynı durum vajinal baskı sanki yurmeye zorluk çeker gibi bı ağrı saplaniyr uzaninca dinlenince az geciyr aram aram bende de oluyr norml midir acaba doktr norml çocuk baskı yaptigindan dedi ama hala aklımda şüpheyle duuryrm öyle olunca
irmairma gllffr 30 haftalık oldum bende de oluyor hareket ediyor baskı yapıyor resmen, çok uzun sürmediği için ve çok sık olmadığı için doktorum normal dedi
yazcoming gllffr bende de oluyor 29 haftalığım, bi anda altıma kaçıracakmış gibi oluyorum. Cumartesi kontrolüm var soracağım.
gllffr yazcoming ben bugün gittim çok şükür birşey çıkmadı ama istirahat verdi magnezyum ilacını değiştirdi tekrar olursa bekleme gel dedi
yazcoming gllffr ben bazen içmeyi unutmuyorum magnezyumu ondan olur mu acaba, benimde Konizasyon geçmişim var rahim ağzına baskı oldukça açılabilir o korkutuyor beni. En azından bi 36 haftaları görseydim.
Moz gllffr 24 haftalığım 18. haftadan beri vajinal ağrım var kemik ağrısı,içbacak ağrısı vs.Mg kullandım çare etmedi hatta kullanınca daha çok ağrıyor diye bıraktım
cicekbahcesi_ gllffr 29 haftalığım bende de var o ama 24 haftalıkken böbreklerime stent takıldı ben ondan diye düşünüyordum demek ki hamilelikten dolayı da oluyormuş