azlp Kızlarrrrr bazen hareket ettikçe nefesimi kesiyor resmen vajinama baskı yapıyor çıkacak diye ödüm kopuyor 🤣 sizde durumlar nasıl
Kbr-33 Kanala yerleşmeye çalışıyordur muhtemelen bebiş, dün doktora gittim 37. Haftayım baş aşağı dönmüş ağrın var mı dedi yok dedim o zaman sen hissetmemişsindir acı eşiği vs kanala yerleşmeye çalıştığında ağrı olur falan dedi doktor
gllffr Kbr-33 ya ben 26 haftalığım bugün öyle bir baskı var ki sanki idrar kaçırcam böyle birşey çıkcak gibi anlık vuruyo normal mi ya sırtım ağrıyo kalçamdan bacağıma ağrı vuruyo
Kbr-33 azlp erken mi bilmiyorum benimki biraz geç indi kanala çünkü doktora gidince sorun bence bende ne açıklık var ne sancı ☺️
azlp Boysmom2 benim ilk gebeliğim benimde çok fena yalancı sancılarım oluyor yalancısı böyleyse gerçeği düşünemiyorum 🤣
Kbr-33 azlp baş aşağı pozisyonda şu an yüzünü göstermedi yerleşmeye çalışıyor dedi doktor muhtemelen yerleşmiştir 😃
Kbr-33 gllffr valla benimki öyle değil bilemedim sürekli tuvaletim geliyor gerçi ama öyle bi ağrım sızım yok her vücutta farklıdır herhalde
Husnasaglam Kbr-33 ben en sonra 34+6 da gittim tersti suyun fazla dedi ama ben normal doğum istediğim için ilk doğumum da öyle oldu döner mi bilmiyorum bir sıtres içindeyim
Kbr-33 Husnasaglam gönlünüz ferah tutun inşallah her şey istediğiniz gibi yolunda gider bende normal doğum istiyorum ama son anda tabi farklı durumlar gelişirse bilemem hakkımızda hayırlısı olsun 🙏