aycappoyraz Sevgili dostlarım yumurta tembelliği için, yumurta kalitesini artıran destekleyen pko için faydalı ve en etkili vitamin önerirmisiniz. Sizinde fayda gördüğünüz veya gebe kaldıgınız
k86 Gebe kalmaya yardımcı olan vitamin değil de, yumurta kalitesini arttıran bir multivitamin söyleyebilirim. Tabii ki siz de mutlaka doktorunuza sorunuz; Thancss woman ismi. Allah isteyen herkesin kucağını sağlıkla doldursun inşallah 🙏🏼🧿
k86 Bir de herkesin bildiği ama genelde uygulayamadığı şey, beslenme tabiiki. Temiz beslenmek, işlenmiş gıda ve rafine şekeri hayatımızdan çıkarabilmek, sağlıklı yağları hayatımıza sokmak gibi..
yagmurx aycappoyraz q10 kullanıyorum ben pcos var keçiboynuzu pekmezide tükettim bu ay bu hafta test yapıcam bakalım inofolicde öneriyorlar ama ben işe yaramadığını düşünüp bırakmıştım
aycappoyraz yagmurx O vitaminlerin biri sayesinde oğlum oldu bence ama asla vitaminin adı aklımda değil o yüzden sorayım dedim belki hatırlarım adını yada daha çok tercih edilen varsa diye
Seher-emre aycappoyraz Merhabalar .Ben yurtdişinda yaşıyorum buradan doktorum tavsıyesi ile almiştim belki Türkiye’de vardır .ismi Elevit pronatal bütün vitaminler içerisinde var demişti doktorum ve kesinlikle yanında omega 3 epa yada dha olanından alıp kullanmalısın kesinlikle çok güzel kaliteni arttırıyor .Akşam 6 dan sonra yemek yemeği kes , gündüz ise bol yürüyüş yap kesin kalırsın