Dgkfj5 melikealtin benim de 28 haftalığım 1050 mi ne ama göbek çevresi 10 gün geride sizin de öyle bişi dedi mi
anneoluyorummm103 melikealtin o haftalarda benimkide geri düşmüştü ama son haftalarda toparlıyor. Sen yine kilo aldıracak şeyler ye. Çiğ kuruyemiş kefir kaşar peyniri muz falan
Asyaalin melikealtin 32. Haftada 1800dü 2 hafta geride demişti şimdi uğraşıyorum baya kilo alsın diye inşallah yarıyodur🤷🏻♀️
Asyaalin melikealtin her gün avokado yumurta peynir ara öğünlerde bi muz 1 portakal 1 kivi bazen muzu sütün içine koyup cici bebe ekleyip blenderdan geçirip içiyorum kabak çekirdeği yiyorum öyle bakalım haftaya gidicem tekrar 🤷🏻♀️
iyiliktozu Asyaalin canım kilo almasını istiyorsan hayvansal protein ye. Bu saydıklarının hepsini denedim en çok hayvansal protein kilo aldırıyor. En çok da kırmızı et. Fırsatın varsa her gün..
demetov melikealtin evet en son 33+3 te 1880 di Bugün gideceğim inşallah 2500 geçmiştir 36 hafta olucak
elfgkce- melikealtin biz de 1 hafta geriden geliyor dedi 1900 kg yiyorum elim den geldikçe kısmet artık takmama çalışıyorum aklım onda
btl194 melikealtin 29.hafta da 1421 Gr dı şimdi 32 haftalık olduk pazartesi kontrol var bakalım nasıl olmuş inşallah gelişimi iyi devam ediyordur tabi başta sağlıklı olsun da