Zeynepow GULLMOMMY bana da o günde 3200 dedi ve tam 37+0 doğum yaptım. 3020 gram doğdu 4 gün önce. Şu an 2950 gram kaldı. ☺️ sağlıklı olsunlarda.
sanli26 Kız bu tombik bebek sevdanız nedir ben anlamadımmmm. Kilosu gayette iyi. Benim bebiş zayıf mesela hiç dert etmiyorum. 37 haftada 3 kilo üzeri bebeğiniz var ne güzel iştee. Tombik olması sizi yorar birazcık minnoş bebiş sevin 🙈🙈😅
Sun10 GULLMOMMY çok normal bizim de 3300dü ben de fazla mı acaba diyorum çünkü normal doğum bekliyorum
demetov GULLMOMMY 40+0 da ortalama bebek kilosu 3200-3500 doğar olarak belirleniyo. 3 hafta öncesi için az diyosunuz az değil 😌
GULLMOMMY demetov az değil miş aslında.ben kendi kendime sıkıntı yaptim oğlum 37 +3 de doğdu 3 650.dogmustu onunla kiyasladim az die
Fadime97 demetov sağ Salim gelsin inşallah her çocuğun gelişimi çok farklı onlarında biz gibi olduğunu unutuyoruz bazen
paluk GULLMOMMY kızım 3200 doğdu 41 de 2 hafta gerideydi hiç bir sorunumuz olmadı. Başka bir Dr a daha danışmanızı tavsiye ederim🌸
adatuna GULLMOMMY 3000 kilo doktor minik olacak diyo sürekli😂6 gün sonra doğumum var ilk kızım 3700 doğmuştu bu kadar olmayacak maks 3100 felan doğar bir haftada Yediklerin çok etki etmiyor boşa uğraşma dedi doktorum bana
demetov adatuna ben de 3000 görürsem sevincem 😆 bi de 18 günde 4 kilo almışım yediklerime bağlamamaya başladım
vahsikelebekk Haftaydı bugün kontrol vardı 2900 50 cm erkek bebek, pazartesi doğumum var, ilk oğlum 37-+6da 3200 50 cm doğmuştu bence normal ya ben artık çıksın dışarda beslerim kafasında olduğum için bana çok normal geliyor😂
Asteriaa GULLMOMMY benim bebiş şuan 37+4 oldu iki gün önce kontrolde 3.750 çıktı gelişimi önde ilerliyor muhtmelen sezeryan ile doğum olacak sizin bebisin kilosu bence ideal🙋🏻♀️🫶🏻
yasarceyda12 Sufiiiiii bende bazen bu konuları saçma buluyorum doktor haftasıyla uyumlu demiş burda gelip iyimi diye soruyolar kıyaslama yapıyorlar gerçekten bazen bende saçma soruları anlamıyorum
GULLMOMMY yasarceyda12 kıyaslama yapılmıyor cnm bir haftada kilo alması için soru sordum olay bu buyutmenize gerek yok