agilkaya priencessgirlmom çok teşekkür ederim. hakkınızda hayırlısı olsun sağ salim kıcağımıza alalım inşallah 🙏🏻🤲🏻
agilkaya doduk içmeyi tercih ettim şimdilik doktorun dediği gibi. Lekelenme geçmezse fitile döneceğim
agilkaya mmia bende ağızdan aldım doktorun dediği gibi yapayım dedim lekelenme geçmezse fitile döneceğim
agilkaya Busranur_mnts hastaneden geldikten sonra ceviz kadar leke geldi bir daha gelmedi sabaha kadar
Busranur_mnts agilkaya istediğin gibi kullan canım her türlü etkisi olur zaten aktif lekelenme vs de yokmuş zaten
Busranur_mnts agilkaya endişelenme canım kırmızı kanama ya da yoğun lekelenme olmazsa korksa olsa da sağlıklı gebelikler devam edebiliyor benim bi düştüğüm oldu onda kese gelişimi küçüktü zaten sağlıksız gebelikmiş bu gebeliğimde de 5 6. Haftada tek seferlik bi kanama oldu kırmızıydı ama geçti progestan kullandım 11 haftada da lekelenmem oldu yine ilaç kullandım geçti
agilkaya Busranur_mnts anladım canım benim lekelenmemde bugün içinde olmadı henüz ilaçlarımı içiyorum düzenli istirahat halindeyim yatıyorum ama bir kızım var mecbur ona kahvaltı hazırlıyorum okula hazırlıyorum servise bindiriyorum onun dışında yatıyorum buna rapmen leke olmadı sükür 🤲🏻🧿🥰
agilkaya Busranur_mnts kızımdayken bende fitil kullanmıştım hep ama şimdi bu acildekiler iç deyince kendi bildiğimi yapmak istemedim cuma günü kendi doktoruma gideceğim ona sorup öyle kullanırım. Çok korkuyorum bebeğime bir şey olur mu diye ya 😔 bi sefer geliyo bidaha hep beyaz akıntı olarak geliyo gam seviniyorum devam etmiyor diye arada bazen tekrar lekeli akıntı oluyo
Busranur_mnts agilkaya geçer inşallah canım çabucak bol bol su iç ayaklarının altına yastık koy öyle uzan
agilkaya Busranur_mnts bazen akıntım beyaza dönüyor hiç olmuyor bazen hafif tatlı kasık ağrım yokluyor genelde o sırada geliyor açık sulu kahve akıntı
agilkaya Kızlar bugün hiç olmadı lekelenmem sürekli yattım ondan mı acaba ayaklansam yine olur mu ki. Yoksa olsaydı yatarkende olur muydu?? Sadece lavaboya bir de kızıma yemek hazırlamaya kalktım ama gelmedi leke hiç içtiğim ilaç mı etkisini gösteriyor kii
agilkaya Az önce duş aldım giyinirken yine ılıklık hissettim peçeteye sildim o kahverengilik yok koyu sarı sulu akıntı gibi geldi bu iyi bir şey miiii