Tugcetugrul mertrugs Aminnn Allah razı olsun işte benim de kafam karıştı açıkçası en son Mayıs ayında kürtaj oldum 11 hafta olması gerekirken 7. Haftada kalmış kalp atışı 3 4 gün sürmüş sonradan öğrendik kürtaj oldum direk suandada istiyoruz kilo ver riskleri aza indirelim benim tavsiyem bu şekilde sen bilirsin dedi bilmiyorum bakalım hayırlısı olsun hakkimizda
mertrugs Tugcetugrul inanın bilmiyorum kilo tehlike olur mu hamilelikte ama Allah size en güzel zamanda sağlıklı Bir şekilde oğlunuza kardeş nasip etsin 🤲😊
Tugcetugrul mertrugs hayır kullanmiyordum igne benim yeni çıktı 2 düşük sonrası test yaptırdık pıhtılaşma çıktı oğlumdayken yoktu evet oğlum ilk çocuk ozamn hiçbir sorun yoktu
zfrnemos mertrugs bendede yapmıstı 3 ay kullandım cok sukur bıraktım artık normal tabıkı ama 7 haftalıkken psrmagımı kesmıstım tam 8 saat kanadı durmadan gercekten cok zor rabbım yardımcınız olsun sureklı kanama yapıyodu bende kese etrafında o yuzden bıraktım
mertrugs zfrnemos çok teşekkür ederim yorumunuz için 💕 evet kanamamız durmuyor 😔 rabbim şifalık versin çocuklarımızı sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bu zamanlar geçer 🤲🤲
Tugcetugrul mertrugs 68 kiloydum hamile kaldigimda dogumdada 85 86 ydi herhalde sonra da bı zayıfladım geri sonra geri aldım kilo
cemreveminnosunannesi 0,4 oksapar günde 1 kullanıyorum, herhangi bi yan etki yaşamadım. Dediğin gibi diş eti kanaması da olmadı dozum çok düşük ondan sanırım
Tugcetugrul mertrugs aminnn Rabbim razı olsun sizde sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza alın bebeğinizi inşaallah
mertrugs Tugcetugrul anladım. Kilo ile olduğunu düşünmüyorum hiç ama isterseniz bir doktora daha gidin hamilelik düşünüyorum diye 😇
Tugcetugrul mertrugs özele gitmiştim bir de devlete gideceğim onlar nedicek bakalım hayırlısı siz kadın doğuma mi yoksa perinatoloji ye gidiyosunuz
sevacano mertrugs Ben de oyleyim canim karnim full mos mor şükürler olsun. İyi de gidiyor bir onceki bebeğimi kaybetrim ama şu an 21.haftadayim Elhamdurillah her şey Yolunda İnşAllah da oyle biter 🙏🏻 bende genetik kan pırtısı var o yüzden kullaniyorum
mertrugs sevacano bendede pıhtılaşma var benim de karnım mor😔. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🤲 morluk olsun unuturuz biz 😇🌺
sevacano mertrugs aynen canim peki iyneyi yapinca çok yanma oluyor mu sende de ? Ben enox kullamiyorum 4000mglık
mertrugs sevacano bende oksapar 4000 sabah 4000 akşam günde 2 kere canım ve bazen yanma oluyor bazen olmuyor sanırım yapışıma bağlı diğerlerine yakın olursa yakıyor mesafe açmaya çalışıyorum. Birde benim doktorum coraspini 1 gün dur 1 gün iç dedi morluğum azaldı öyle olunca.. sizin hafta 21 miş bir süre sonra kola bacağa geçebilirsiniz karnınız büyüdüyse
AuraMomB Selam canım, o haftalar bende de vardı ilaçtan değil o normal bir durum 12.haftadan sonra geçiyor. Dişlerim çekilir gibi kanardı acırdı. Bende coraspirin kullanıyorum 550 lik
mertrugs AuraMomB inşallah geçer ya çok teşekkür ederim yorumunuz için 💕🌺 sağ salim kucağımıza alalım inşallah 🤲🤲😊
sevacano mertrugs ben geçen kola yaptım canim çalışamadim resmen kollarim taş gibi oldu . O yüzden yapamiyorum karnima mecburen bacağıma asla yapamam çünkü çok kaslı sert derim o yüzden bacağim beni yürütmez bile ..
mertrugs sevacano ama karnınızda 30lardan sonra zor olmaz mı tabi siz daha iyisini bilirsiniz 😇 annelik gerçekten çok Kutsal 🤗💕🙄