Ceydaaaaaaaaaa Silik olarak 10 dpo da çıkar ama çıkmama ihtimali de var 14 dpo da yaparsan daha iyi olur
bsbsbsbs Ceydaaaaaaaaaa yarın 12 dpo sabah bi deniyim diyorum tekrar 10 iken negatiftim eğer yoksa kan verip kesinleştirmek istiyorum eğer hamile değilsem söktürücü kullanıcam soğan suyu ya da
bsbsbsbs Rojdiyebiri ben 9-10 dpoyken yaptım negatif çıktı geç dölleme olabilir bilemiyorum hala regl olmadım 5. Gün gecikmem
bsbsbsbs damla6565 yarın 12 , 10 dpo civarındayken negatif çıkmıştı hala pozitif cikabilir mi bilmiyorum
denizhimi bsbsbsbs hayir vermedim yani negatif cikmasindan korkuyorum cünkü 5 gün önce negatifti 10 gün gecikirse verirm test yani bi 5 gün daha bekliycem
denizhimi bsbsbsbs evet cnm olabilir ayni gidiyoruz seninle bakalim hayirlisi olsun insallah bu ay güzel haberleri aliriz Allah kimsenin kucagini bos birakmasin🩷
superstar_00 Mutlubiriol “yumurtlamadan sonraki günler” veya “yumurtlama sonrası günler” anlamına gelen bir kısaltmadır. DPO, yumurtlama ile adet gecikmesi arasındaki zaman aralığıdır