ily35 Yanı doktordan makınelerden değişiyor sanırım ben haftaya fetal DNA yaptırcam benım 2arkadasımda da 12.haftalarda erkek denildi ayrıntılı da ıkısının kız çıktı onlarda ayrıntılıya kadar inanma diyorlar 😄
ily35 Yok keseye göre degıl göstermedı dedınız ya içime kız dogdu yoksa pek bılmem ama kese yuvarlaksa kız dıyorlar ama oda değişiyor net degıl
priencessgirlmom ily35 anladım teşekkür ederim 🌸 aslında gösteriyor ama emin olamadılar doktorların ikiside
priencessgirlmom ily35 amin hepimiz için hayırlısı olsun 🥰 inan vallahi ben anlamıyorum sadece az daha büyük fotolarda bazen fikir edinebiliyorum ama seninki daha daha çok minik💕
ily35 Evet evet daha ufak sadece şunu söyleyebilirim ilk hamılelıgımde kusmam çoktubunda sadece bulantı şeklinde gıdıyor bu farklımı olır dedım doktora doktor her hamılelık farklı geçer cınsıyet bellı olmaz dedı
priencessgirlmom ily35 aynı benimde öyle oldu biliyor musun bunda rahattım çok şükür ama ilk gebeliğim kızdı neler çektim kusmadan
esrashnn01 priencessgirlmom canım bu pozisyonda cinsiyet tahmini mümkün değil bacak arası görüntüsü olması lazım
ily35 Ayy benımde öyle oldu doğuma kadar kustum zaten kendını göstermedı kızım oldu şuan 4yasında bunda sadece bulantılı gecıyır bakalım haftaya fetal DNA yaptırcam 2hafta sonra söylerım,🙂