Bu0 hd_d valla canım tahmin konusunda hiç iyi deyılım allah gönlüne göre versin inşallah sağlıkli bir şekilde
hd_d Bu0 amin insllahh canımm teşekkür ederim 🥰ben erkek hissediyorum bakalm ne çıkacak eski resim suan 11+3 üm bakalm gidicem yakin zamanda öğrenirim diye düşünüyorum 🤭
Bu0 hd_d aaa aramızda bir gün var canım benim kesede böyle ama bir oğlum birde kızım olsun istiyorum iki çocuğum yeter bana Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin
Bu0 hd_d yaa devlete gittim dün mormalde özel takipliyim ama çocuğu merak ettim onun için gittim doktor bana dedi 6 hafta sonra cinsiyeti anca belli olur dedi
hd_d Bu0 vayy babamm vayy🤣 biz öğrenene kadar çocuk doğar 😂 devlette gec söylüyorlar miss zatn ya bende devlet takipliyim suan
Bu0 hd_d yok bebeğim çok şükür ilk hamileliğimde hiç bulantım olmadı bundada hiç olmadı çok şükür o konuda rahat geçiyor hamilelik
Bu0 hd_d en azından midem bulanmadan herşeyi yiyebiliyorum ama doğum olduktan sonra bu rahatlığı çok aricaz birde iki çocuk olacak ama en çok korktuğum şey ikisine aynı şekil davranabilir miyim yetebilecek miyim diye çok düşünüyorum