Duygukul mervenur09_ benim bebeğimde de böyle 2 çizgi var herkes kız yorumladı yarın cinsiyet öğreneceğiz size de yazarım çünkü çok benziyor ultrasonlarımızdaki Çizgi
Duygukul mervenur09_ üstteki ultrasonda çizgisi belli herkesten oradan yola çıkarak kız diyor chatgbt de kız dedi bakıcaz artık yârın inşallah belli olursa😅
mervenur09_ Duygukul evet sizin profile girdim gerçekten aynı bana erkek diyenler de var ama çoğunluk kız yarın cevabınızi muhakkak bekliyorum bide doktor a sorun iki çizgi kız mı diye lutfeen 🤭🤲🏻🥹🥹👀
mervenur09_ Duygukul siz özele mi gidiyorsunz bana perinatoloji tek yandan profil verdi daha doğrusu e nabizda var böyle elimde yok diğerleri de çok saçma çekmiş ya yüzünü ya göbeği yan profil tek bu var elimde
Duygukul mervenur09_ iki çizgiyi söylemiyor doktorların hepsi daha doğru iki çizgiye değil de omurgaya olan paralleliğe bakıyorlar instada drmehmetboz diye doktor var o hep nub teorisi tahmini yapıyor oraya bir bakın isterseniz ultrasonlarına
Duygukul mervenur09_ yok devlet hastanesibe gidiyorum ultrason kaliteleri çok iyi bana 3-4 tane farklı açıdan verdi bu ultrason 11+2 haftalıktı şuan 15 oldu
mervenur09_ Duygukul size tahminde bulundu mu peki 11+2 de ne güzel bana saçma verdiler hep perinatoloji hariç anlaşılmıyor ki 😁
mervenur09_ Duygukul ah baktım baktım hep onu takip ediyorum bizimkiyle çok birebir inşallah öyledir yarın haberlerini bekliyorum mutlaka yazz☺️🤲🏻