Gks_01 Doktor 0,25 cm dedi 2,5 mm sanırım . Henüz 9+6 haftalığım ultrasona Göre de 4 5 gün önde doktorum henüz bebek küçük bu haftada bakılmıyor dedi ama risk de gördü bence ileride düzelir mi ?
atesvesu Gks_01 ölçümü bilmem ama ense kalınlığına 12.haftada bakılıyor ikili test için üstte kalsın bilgisi olan size cevap verecektir
busecalimli Gks_01 sonucunuz ne oldu acaba ilerleyen haftalarda kaç çıktı, benim de 10+6da 3.06 ölçüldü şimdi fetal dna sınucumu bekliyorum
Gks_01 busecalimli erken haftada ölçüm yapıp boş yere kafamı bulandırdı o doktora hakkımı helal etmiyorum tam 12. Haftada devlet hastanesinde 1,5 ölçüldü ikili taramam da en düşük risk çıktı 10000 de 1
busecalimli Gks_01 çok şükür çok sevindim adınıza 🙏🏻🙏🏻 benim 10+6dayken ölçtü ama umarım düşer diye düşünmek istiyorum çok da korkuyorum bu süreçte 😰
Gks_01 busecalimli düşer inşallah üzülüp kafanıza takmayın çok okudum burda da yüksek çıkıp sıkıntı olmayan
busecalimli Gks_01 şimdi kontrolden geldim 1.5a düşmüş büyüdükçe düşmesi iyi bir şey dedi çok şükür olumlu konuştu doktorumuz 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🥹🥹🥹