Zbyd3 26 haftalık oldu bugğn biraz az hissedıyorum o da kasklarımda minik minik kıpırtı gibi bişey mi olmuştur Allah korusun oluyor mu boylr ilk gebeliğim korkuyorum biraz
Fuunndaaa Zbyd3 bende 25 haftalık hamileyim benimde hareketleri çok net değil halen birazda olsa kıpırdanma vardır, tamamen hiç hareket hissetmezsiniz o sıkıntı
ezgi3452 Zbyd3 Ay hiç korkma minicik bile hissediyorsan iyidir 🙏 İçeride ki pozisyondan dolayı biz bazen çok net bazen çok uzaklardan kıpırtı gibi hissediyoruz. Sol yan etkili evet ama öyle net hareket alamazsan bir sure sırt üstü uzan sırt üstü uzandıgında hafif rahatsızlık hissediyorlarmis ve pozisyon değişmesi için oynuyolar 🫶☺️
Baahaar Korkutmak istemem ama çikolata ve kahve içip soluna yat hareket hissedersin. Hissetmezsen hiç hemen acile git ben 34 haftalık bebeğimin hareket hissetmiyorum diye gidip kalbinin durduğunu öğrendim malesef
Zbyd3 Baahaar anladım sizin için üzüldüm ama şuan solumda yatıyorum hep kasıkta hissettim ama boylr gıdıklanma gibi seğirme gibi bişey oluyor hiç yukarıda hissetmedim tekme olarak şuan sanki dıgıklanıyor gibiyim o hareket midir
Zbyd3 Baahaar tamam biraz tatlı yedim şimdi sırt üstü yatarak bi dürteyim hafta geçtikçe hareketi daha yogun olması lazım değil mi tecrübem de yok aslında ama mantıken oyle düşünüyorum . Bide boylr belli belirsiz olunca korkuyor insan . Çok sağol
Zbyd3 Fuunndaaa inşallah oledir evet çok az kasıkta gıdıklar gibi oldu emin olamadım . Bugün hiç . Şuan sırt üstü yatınca dışarıdan belli olacak kadar tekmeledi sanki karnım sallandı
mervee2312 Zbyd3 merhaba ben de 26. Haftaya girdim bugün. Dün hoplayan bebeğim bugün az hissettim dediğiniz gibi kasıkta filan . Çalışıyorum şuan sırt üstü uzandım biraz dönme hareketi gibi hissettim. Eve gidince daha rahat deneyeceğim. Panik yaptım ilk gebeliğim. Cuma günü randevum var
Fuunndaaa Zbyd3 kıpırtı hissediyorsanız önemli olan o benimkiler mesela tatlı değil ayran içince hareketleniyorlar hareket hissetmeyince ayran içiyorum azda olsa bir kıpırdanma oluyor
Zbyd3 mervee2312 aynı haftamız bennde tan 26 dayım bugün. İnşallah bizimkedirler çok stresli ya ancak bu duyguları yaşayan anlıyor .
oznur1605 O haftalarda Bı gün çok hareket edıp bir gün çok nadir hareket ettiği olduğu bende sızın gibi endişeleniyordum o haftalarda böyle olması normal
Asyarslan60 Genellikle o haftalar da bende de bi kaç gün hareket azalması olmuştu sıpalar canları ne zaman isterse o zaman hareket ediyorlar ,solunuza uzanın özellikle soğuk su için diyorlar gönlünüz ferah olsun
Zbyd3 ezgi3452 evet az önce tatlı yiyip sırt üstü uzandım kıpırdamıyor tekmeledi. Zaten çok da sırt üstü duramıyorum vücut tepki veriyor demek ki bebeklerde rahatsız oludugu için. Şuan sol yan yattım biley hissetmiyorum kalbimi ferah tutmaya çalışıyorum 🥹Allah herkesin evladını bağışlasın
Baahaar Zbyd3 ederim tabi. Sizde duanızda bana yer verir misiniz ? Hamilelerin duası kabul olur derler sağlıklı uzun ömürlü hayırlı hayırlı evlat naasip etsin Allahım banada 🙏💐
Zbyd3 Baahaar Baahaar rabbim tez zamanda da sağlıkla kolaylıkla nasıp etsin kucagınız boş kalmasın inşallah. Herkese ederim dualarımda bu uygulamada aklıma gelıyor kımseyi tanımıyorum ama bekleyen herkes hatrımda inşallah 💐💐🤲umutsuz olmayın duanızdan asla vazgeçmeyin