42havvanur k86 kanama alani buyudukce bebegin kesesine baski yapip dusuge sebep oluyor doktorum bana boyle demisti benimde kanama alanim vardi
Ruruu k86 surekli uzanarak gecer insaAllah yalnizca wc icin kalkin bende de vardi doktor en basitinden yemek dahi yapma demisti bir hafta sadece yattim diger hafta gecmisti cok sukur 🤲🏻
burcuesahin Ruruu kanama alanınız geçtikten sonra kanamanız devam etti mi? Benim de geçen hafta vardı bu hafta kontrolümde geçmişti ama sildikçe kanama görüyorum ara ara bazen çamur gibi bazen pembe. 8+3 teyim
Merdem63 Merak etmeyın cogu gebede oluyor bende de wardı gectı dınlenın bol bol bıde su için ılaclarınızı aksatmayın
k86 Merdem63 evet günde 2,5-3 lt arası su içmeye çalışıyorum 3-4 gündür, öncesinde 2 litreyi bazen hiç bazen zor görüyordum, ama çok önemliymiş. Şimdi çok dinlenip çok su içmeye çalışıyorum. Çok sağolun 🙏🏼
aysayse Haftadayım bende de kanama alanı var dün doktora gittim plesantada kanama olduğunu söyledi progestan hap ve 1 haftalık iğne verdi hiç iş yapmamamı söyledi inşallah haftaya geçer benim de sizin de🙏🏻
Ruruu burcuesahin evet gecmisti ben zaten fazla bir kanama yasamamistim afedersiniz normal akintinin icinde cok az bir kirmizi/pembelik gormustum