AuraMomB 20.haftadayım ama kilo almadım kilo verdim resmen. Bebeğin kilosu da 18.haftada yüksekti ona rağmen ama doktorum vücut endeksimin zayıf olmamasından normal olduğunu söyledi. 72den devam💪🏻çok zor kilo veren birisiyim inşallah kilo almam
semsem150 kartanesi___ ühühühüh napcaz ya her akşam bunu düşünüyorum su içsem yarıyor. Her gün 1 saat yürüyorum yürümesem bir de yuvarlanacağım heralde. Umudum pilatesten yana 😂
flz3576 kartanesi___ ay ben 21 haftalıgım 8 kilo almışım yaaa bu nedir yaa öyle çokta yemiyorum anlamadım 🤣🤣
Fatmanur_0416 kartanesi___ 54 kiloyla hamile kaldım 68 oldum şuan 66 yani 2 gündür 66 olmuşum çok fazla olmuş farkındayım ilk gebeliğim düşük olduğu için 3 ay doktorum yürümeme fazla kalkmama izin vermedi tam kendimi topladım 23.haftada kanama başladı 1 hafta falan da bunun için git gel yapamadım malum bunlar da kiloya döndü şimdi de yürüyüş yapıyorum gitsin diye bakalım
hizlivecocuku kartanesi___ 27+3 10 kg aldım maalesef. 64 le başladım hamileliğe oğlumda 55 le hamile kalıp 80 le doğuma gitmiştim 40 ı çıktığında 65 kiloydum boyum da 173 olduğu için o kiloları sevmiştim vermek istemedim ona rağmen 3 kg daha gitmişti 62 ye kadar düşmüştüm dikkat etmediğim halde bunda da umarım 80 i geçmem diye dua ediyorum 3 ay kaldı maks 5-6 kg alabilirim artık fazlası zarar yazar