kartanesi___ İkinci trimestera geçerken çok kısa sürede 5 kilo birden almıştım. Şimdi üçüncüye geçince de yine kısa sürede 3 kilo birden aldım😂Yarın 29 haftalık oluyoruz ve ben toplamda 9 kilo almışım😱Sizde durumlar ne🥲
kartanesi___ melikeyimmmmm @Ballkusum_33 @merveaslannn @momdiary06 @HappyKiwi @Havin49_ kaç kiloyla hamile kaldınız kızlar
HappyKiwi 39+5, 21 kilo aldim. Atak falan olmadi hep duzenli kilo aldim ben. Son 1 aydir dikkat etmeye tutmaya calisiyorum ama yine de 2 kilo aldim.
Havin49_ kartanesi___ 25 haftalığım 3. Tremiser e iki hafta sonra geçicem toplam aldığım hamilelik boyumca kilom 3.5 inşallah hep böyle devam eder zaten kilom var daha fazla almak istemiyorum
Es07 Bende 28 haftanın sonundayım 10 kiloya yaklaştım Daha doğrusu hastanede fazla çıkıyorum tartıda Evde daha 3 kg eksik anlamadım
anneoluyorummm103 kartanesi___ ben haftaya doğuruyorum 19kg aldım son ayda öyle bir kilo aldım ki tartılmaya korkar oldum valla
melikeyimmmmm kartanesi___ ben kendimi bildim bileli zayıfım zaten ilk hamileliğimde de 48le kalmıştım😂 şimdi bu kilo bana çok tuhaf geliyor