Ftmn123- Ovula gebelik testi yaptım dün negatifdi bugünde sabah saatlerinde yaptım 3 saate silik çizgi gördüm fakat adete 2 gün kala da silik pozitif di sizce neden?
ilaydarabiaoz Ftmn123- yalancı pozitif olma ihtimali çok yüksek kan verin veya başka test yapıp ilk 5 dk bilmedin 10 dk sonrasına bakma
Ftmn123- anonimhesapp ondan sonra dün yaptım 2 tane daha negatifdi bugün de 3 saat sonra bir tane yaptıl silik çıktı?
Ftmn123- ilaydarabiaoz Ya ben anlamadım gitti 2 gün kala fotoğraf takı gibi çıktı dün negatifdi bugün de adet olmadım daha sabah yaptım uyandığımda silik çizgi vardı?
Mutlubiriol ilaydarabiaoz ovulasyonda 5 dakika mı 10 dakika mı bekleyeceğiz ben 10 dakika bekliyordum
Ftmn123- HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI İşte yukarıda ki fotoğraf taki ilk 10 dakika da çıktı fakat adete 1 gün kala negatif oldu bugün de silik 3 saat içinde ?
HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI Ftmn123- test bozuk olabilir biraz pahalı bir test ama en güvenilir predictor marka test onu deneyebilirsin. Onu alamazsan da farklı bir marka al eczaneden