Ftmn123- Kızlar ovula gebelik testi yaptım da ilk yaptığım da sabah 06:47 de bir şey yoktu sonra uyandım 10 da baktım ki silik çizgi bugün adet günüm daha olmadım dün negatifdi testlerim 2 gün kala da adete belirgin çizgi vardı şimdi neyapayım kızlar?
Ftmn123- Happymami bak bunlar 2 gün kala biri en üstte biri ortada,bugün yapılan da en allta canım sana zahmet bir bak?
Ftmn123- superstar_00 işte böyle 2 gün önceydi dün yani 1 gün kala negatif bugün de 3 saat sonra silik çizgi çıktı
superstar_00 Ftmn123- 1 gün sonrası bile pozitif görenler var adetiniz geçti mi? Testi tekrarlayın ve ilk 5 dk esas alın.
Ftmn123- mlke2906 kız mesela 2 gün kala sende gördün pozitif ama din negatifdi bugünde sabah erken saatlerde yaptım hiç bakmadım uyandığımda baktım silik çizgi
superstar_00 Ftmn123- Varsa elinizde test sabah ilk idrarla tekrarlayın ilk 5 dk esas alın inşallah hamilesinizdir. 😊
mlke2906 Ftmn123- 2 gün daha bekle canım test yapma hala olmazsan normal erken gebelik testi al yap daha garanti olur eğer tam iki çizgi görürsen hemen kan ver kanda da pozitif görürsen 2 günde bir kan ver artışı takip et
mlke2906 Ftmn123- tamam canım yaz ben yardımcı olurum sana inşallah çift çizgiyi görürüz hayırlısıyla :)
Ftmn123- mlke2906 Kız bugün pembe kanama oldu birden bire kesiliyor ama bir daha geliyor ama şu anda yok.