Huzur41 Deryassssssss Aynen canım hep güzel şeyler düşün ne kadar güzel düşünürsen öyle güzel de geçer herşey diye düşünüyorum 😍
Huzur41 Merveeliyy Bakalım belki benimde birşey eksikliğindendir canım çoğu kişi magnezyum eksikliğinden doktor ilaç vermiş dedi seninde öyleymiş demek ki onunla alakalı daha çok 😃😍
Merveeliyy Huzur41 aynen benim de öyleydi baş ağrısı bile ondan oluyor o ilacı aldığımda geçiriyordu😍😀
songul123 Huzur41 doğrudur kuzum benim dikkkat et kendine iş yapma doktora gidene kadar çok eğilip kalkma rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 😘
Huzur41 Elikkk her insanda ayni olmaz tabii ama genel de kız da ağrır diyorlar ben kendimi galiba çok inandıriyorum kız istiyorum diye 😁
Srfn11 Huzur41 evet ayni dusunuoruz ztn hic tavuk yemiorum desem yeridir kokuor bana hamileliktede cok etide enistem kasap bir ondan alirim baska kmseden evime sokmam yogurdu hic yiyemiorum bende mesela sut ve peynirden aliorum kalsiyumuda.
Huzur41 Srfn11 evet tavuk banada kokusu kötü geliyor. Süt içiyorsun zaten yoğurt yenmese de olur süt fazla kalsiyumu veriyordur yani 😊 ben normalde süt çok severim ama nedense icesim gelmiyor da bende işte yoğurtla kapatiyorumdr o açığı 😁
Huzur41 Elikkk aa hadi ya bak sevindim buna 😁 çünkü çok yoğurt yiyorum süt fazla içmiyorum çocuk çok kalsiyum almıyor diye düşünüyordum öyleyse yemeye devam edeyim ben bol bol 😃
Huzur41 Elikkk ben galiba çok yoğurt yediğim için sütü icemiyorum diye düşünüyorum çünkü yoğurt sütle yapılıyor sonuçta ordan 1 bardak içeceğim sütten daha fazlasını almış alıyorum ondan galiba icemiyorum bilemiyorum yani 😊
Elikkk Huzur41 Huzur41 ben hem süte bayılırım hem yoğurtta ikisinide tuketiyorum ama geçen internette gördüm yoğurtta daha çok kalsiyum varmış 🤗 o yüzden afiyet olsn
ikicocuklubiranne Huzur41 12 haftamdaydım aynı şeyleri paylaşıyoruz doktoruma söyledim olabiliyor böyle şeyler dedi magnezyum verdi aslında iyi geliyor ama bende çok mide bulantısı yaptığı için içemiyorum
Huzur41 ikicocuklubiranne anladım canım ama iyi geliyorsa içmeye çalış en azından ağrıları hafifletir ve dikkat ettim de herkes bu ağrısı olan herkes yani magnezyum kullanıyor bende gittiğimde bakalım belki bende de onun eksikliği vardır ağrısı geçsin de midem bulansa da içerim. Ağrısı kötü maalesef canım 😔😔😔
Huzur41 Merveeliyy o zaman şanslısın canım en azından elinde ilaç var agridiginda içiyorsun ben çekiyorum şu an ağrıyı daha doktora gitmedigim için. Amaan hamilelik sonuçta her yer de bir ağrı oluyor napalim 😁