zcvswgz Kızlar 6+4 haftalık gebeyim Çanakkale’de yaşıyorum burada yaşan önerebileceği doktor olan var mı
arzuysf zcvswgz merhaba ben fatma hocaya gittim ve eren hocaya gittim. Ben fatma hanımdan daha cok memnun kaldım cok ilgili her yerini detayına kadar gösteriyor. Arastirmada
edaklnc zcvswgz ÇOMÜ araştırmada hastanesinin baş hekimi İbrahim Eren PEK var kadın doğum uzmanı. Tanıdığım ona gidiyordu ve memnundu muayene ücretleride 500 tl civarında. Randevuları baya dolu. Bu ay bende ona gidip bir gözükeceğim
Sekerkupu zcvswgz Hasan çetini sonuna kadar tavsiye ederin 4 yıl önce gidiyordum doğumumu da o yaptırdı. Gene gebe kalırsam tekrardan ona gideceğim. Eren hoca var çömüde ona da rutin kontrollerime giderim 4 yıldır çok iyidir fakat randevu bulmak aşırı zor
250199 Ben Şule Hanıma gidiyorum 26+3 haftalık hamileyim güzel gidiyor süreç işinde gayet ciddi ve bilgili eğer özel doktor tercih etmek isterseniz bakabilirsiniz
fatma0217 @zcvswgz HASAN ÇETİN gidiyorum bende canım özel klinik gitmek istersen gayet iyi ve ilgili Devlete bir türlü bir doktora karar veremedim 🙂
citak1710 Şule’ye gittim bebeğin geri kalmış gelişim olarak dedi zayıf dedi sonra iki doktora gittim ikisi de gayet iyi dedi hiçbir şeyi yok dedi yani anladım ki korkutup hastayı kendisine bağlıyormuş böyle yorumlar yapıldı açıkçası güvenimi ciddi sarstı
ozgegn citak1710 Merak ettiğim bir şey var.medical park kapanmadan önce Şule hanım dogumlarini orda yaptırıyordu.suan nerede yaptırıyor biliyor musunuz
citak1710 60-70 bin verip Biga’ya gideceğime ve sırf adı özel diye tırt hizmet olacagıma aynı hizmeti 8-10 bin liraya üniversitede alırım daha iyi
250199 Kızlar bende ne yapsam bilmiyorum doğum ücretleri çok pahalılaştı şansımızada tüm hastaneler kapadı araştırmada doğum yapan var mı ya da nasıl memnun kaldınız mı. Sizce özelde mi doğum tercih ederdiniz yoksa araştırmada mı?
edaklnc 250199 Yani özele bir ton para vermektense devlette doğur daha iyi. Araştırma hastanesinde özel odada tutabiliyorsun diye biliyorum cüzi miktarda tabi doktorla gidip görüşmek gerekiyor tam bilgi sahibi değilim
250199 edaklnc öyle yapıcam gibi duruyor araştırmada doktorum yok ordan doktor olarak kimi önerirsiniz