4646cf Arkadaşlar bende pcos vardı 1.30 ay önce 5 cm di 20 kasımda gittiğimde kontrole kist parçalara bölünmüş adet olsan düşer demişti ve o ay yumurta sayım fazlaydı 28 inde denedik hamilelik belirtileri var ama teste ve Kanda çıkmıyor adet hala olamadım
ru_a6 4646cf Pcos zaten adet gecikmesi yapar büyük ihtimal adet gecikmesi var çünkü kanda çıkardı hamile olsanız
popkekkk 4646cf 28 yaşındayım 16 yaşımdan beri pcosum vardı. Bazen 4 ay boyunca adet olamazdım adet söktürücü ile olabiliyordum. Bazı dönemlerde düzensiz şekilde oluyordum. Hamilelik düşünmeye başladığım zaman uyku düzenimden tut beslenmeme kadar her şeyi değiştirip adetimi düzene soktum ve hamile kaldım. Hiçbir zaman kilolu bir insanda değildim hamile kaldığım kilo da 49 kilo. 13 haftalık hamileyim.
minecikk 4646cf bende ağır pcos hastasıyım en son 8 ay olmadım şubatta adet söktürücü kullandım düzene girdi 21 Kasımda evlendim sanırım şuan hamileyim testte çıktı daha doktora gitmedim adetim 3 gün geçti …. Yıllarca çocuk olmaz diye korkuttular beni ilk gecede olmuş takdiri ilahi
Tomriscvn 4646cf canım hem pkosum hemde haşimatoyum şükürler olsun şuan gebeyim pkosta en büyük şey kilo vermekmiş 10 kilo verdim 2.ayımda gebe kaldım elhamdülillah
4646cf ru_a6 folik asit kullanıyorum o gün doktorum olman yakın demişti adet şimdi belirtileri de olunca adet söktürücü kullanma dedi daha çok tembellik ediyo
MAMA13 Bende pcosluyum üç aylık evliyim iki aylık hamileyim✨ Rabbim isterse her şekilde olur kafana çok takma takarsan olmuyor
MAMA13 feslegen50 5 6 kilo fazlam vardı. Her ay adet olurdum ama döngü ortasında falan sürekli ara kanamam olurdu. Rahim duvarinda da 13 mm kalınlaşma var demişti doktor çocuk olmasına engel demişti. 6 ay kadar doğum kontrol hapı tedavisi gördüm o zaman bekardım o yüzden çok düşük doz başlamıştı doktor 6 ay sonunda kalınlık 2 mm ye düşmüştü. Korkuyordum çocuğum olmaz diye çok şükür hamileyim. Eğer her ay adet görüyorsanız hiç korkmayın beni bilinçlendiren yoktu o yüzden korkuyordum çocuk istiyorsan tabi önce rabbimin izniyle yumurta takibi yaparsın ben öyle yapmıştim uygulama indirip. Gerisi de tevekkül rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırla kolaylıkla güzellikle.✨🧚
elif_146 Pcos lu bir arkadaşımın 2 ay boyunca çocuğu ne ultrasonda ne kanda çıktı ama hamileydş ve 90 kilo ile hamile kaldı ve şimdi çocuğu 2 yaşında
feslegen50 MAMA13 ben evlendikten sonra pcos olduğumu öğrendim bana da kilo ver o sırada doğum kontrol kullan hamile kalma dedi ama ben kullanmadım 11 kilo kadar verdim adetim de düzenli ama bakalım 6. Aya girdik hala hamile kalamadim hayırlısı inşallah sizde sağlıcakla büyütün inşallah
MAMA13 feslegen50 Dediğim gibi adetin düzene bindiyse hiç korkma Allah in izniyle olur stres yapıyoruz ister istemez o çok etkiliyor amin inşallah hepimiz hayırla kucağımıza alalım evlatlarımızı
edaabykl 4646cf bende pcosluyum suan ikinci gebeligim ve istemeden oldu hatta ben keisn yine geciktim diyip tarlusal ictim adet söktürücü ona ragmen olamadim megersem hamileymisim