vanilya_kokusu_ Kızlar kızıma isim bulamadik daha ya öneri istiyorum Masal Lina kızımın adı Buna ne koyacaz bilmiyorum 🤦🏻 eşimle konuyu bile açmıyoruz hiç rahatligımiz 25 haftalık olmak üzereyim 🥴🤣
gozdenur06 vanilya_kokusu_ bizim cinsiyet belli değil ama eşimle sevgili olduğumuz zamandan beri kız olursa gülce erkek olursa göktürk diye düşünmüştük
maco61 vanilya_kokusu_ Kızımın adı Elif Hüma çokda güzel uydu fikir olsun şimdi oğlum olacakda ama kız olsaydı nisa koyacaktım
ikra296_ vanilya_kokusu_ ilk kızım fatma İkra ikinci kızım mihri hüma 3.de kız dedi ama gerçekten bende isim bulamıyorum ipek dedim ama bilmiyorum buda mı 2 isimli olsun tek mı olsun kararsızım varsa öneriler bende sebepleniyim şuracıkta :)
aybalasmom vanilya_kokusu_ hamilelikten çok önce belliydi kız Aybala Gökçen erkek Yavuz Göktuğ. Kızım oldu😍😍💖
vanilya_kokusu_ gozdenur06 benim cinsiyeti 12 den beri belli ama isim bulamıyoruz ya 🤣 çok güzel isimler düşünmüşsünuz
gozdenur06 vanilya_kokusu_ ay bende 12 haftalığım ama hala belli deil🤦🏼♀️ bu arada teşekkür ederim canım anlık gelişiyo isim bulmak zaten düşündükce kafası karışıyo insanın
Semra_ayzit vanilya_kokusu_ benim kızlarım olacak inşallah isimlerini Mihra -Miray olarak düşündük. Hümeyra Elvin de çok sevdiğim bir isimdi. İkizlere ilk isim daha çok uyuyor diye onda karar verdik