Deletedmom_195 deletedmom43191 mecbur değilim ama eşim ayrılamayız diyor kayınpederim şuan ilçe de ev yapıyor inşaAllah yeni gelinler için bırakmaz bize verir diyorum 2 katlı bir ev
deletedmom43191 Deletedmom_195 ee orda durmak nasıl peki herseyi sen mi yapıyosun neler yapiyosun ordayken
Deletedmom_195 deletedmom43191 ortak yapıyoruz ama hasta olup iş yapmayınca ya da biraz fazla iş yapınca kıyamet kopuyor önden önden laf atıyor
greybrde Deletedmom_195 oğlumda eşim koydu kızımda ben tabi birbirimizin fikrini aldık ama kızımda fikir benden çıktı oğlumda eşimden… kaynanan mı koyacak gene çok istiyorsa doğursun ona koysun isim
annekiz6141 Deletedmom_195 kizimda abim 2. İsmini eşim koydu 2. Gebelıgım daha cinsiyet belli değil 🥰
Deletedmom_195 annekiz6141 inşaAllah istediğiniz gibi olur Rabbim sağlık ve sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin 💞
deletedmom43191 Deletedmom_195 heh hem isini göreceksin hem laf yiyeceksin bırak evinde dur ya öyle kisinin ağız kokusu çekilir mi ne kadar süredir birliksin
gunes866_ Deletedmom_195 o seni dinlemiyorsa sende onu dinleme ömür boyu çocuğuna sevmediğin bi isimle seslensen çok pişman olacaksın
Efenin_Annesi09 Deletedmom_195 ilk oğlumun adını kaynanam koydu benden habersiz cahildim tabi o zaman kızım oldu ben koydum iki yaşında şimdi yine hamileyim bunuda ben koyuncam
Deletedmom_195 Efenin_Annesi09 Rabbim sağlık ve sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin herşey gönlünüzce olsun 💞
Deletedmom_195 deletedmom43191 6 senedir böyleyiz ve ev kalabalık bir ortam çocuklarının bana zerre saygısı yeri geliyor benle günlerce konuşmuyor
kartanesi___ Deletedmom_195 Kayınbabam isim koymaya kalkıştı kavga çıkarttım izin vermedim ben koydum. İsim anne babanın hakkıdır kimse karışamaz.
myangelson Deletedmom_195 iki oğlumuza da eşimle ikimiz koyduk. İlki ortakti ben önerdim seçtik , ikinci birini eşimin seceneklerinden seçtik ikinci ismini de benim istediklerimden 😄