Deletedmom_195 babası küçük yaşta vefat ettiği için çok fazla anacıydı.Evlendik herkeste üzerimize attı benimkide dünden razıydı onunla yaşamaya tabi kim bakarsa kıymetsiz olur ya kaynanam kimseye yapmadığı kaynanalığı bana yapmaya çalıştı hem yardımı olmamasına hem dili hemde kendi temizliğine bakmıyordu çok değişik huyları var ben 9 ay boyunca yemek yemedim.Her gün ağlayarak uyudum Daha 5 günlük lohusayken o kadın ve bekar kaynım yüzüne boğazımı sıkmışlığı var .En son ailemin yanında piknikte kavga oldu ailem çok karışmak istemezdi anneme dedim siz sahip çıkmazsanız çoçuğuda alır giderim.Annem eşime demiş bu yüzden mi 5 sene peşinde dolaştın alır başını gider çoçuğun yüzünü göstermez.o esnada 1 aylık çoçuğum.Bu arada kaynanam annemin teyzesi annem doğum yaptım geldi 3. Gün ağlayarak gitti eve o kadın yüzüne öncesinde onlarda bilmiyordu yaşlı idare et güler yüz sadaka derdiler.öylelikle ayrıldı evler bekar kaynımın yanında kalmaya başladı.Eşim en küçükleri demedik laf bırakmadılar analarını sokağa atmışız gibi laflar hepsinde küfürler. tabi oda onlara sinirlenip hep bana sardı böyle olacağını bilseydim evlenmezdim dedi hep 2 sene sürdü kavgamız kadın gitti ama evimde onların bıraktığı negatiflikler psikolojisi.en sonunde eşim den bana kul köle olacaktın aileme kul köle olacaktın ben olmazsam sen hiçsin ailen sana bakmazda dediğinde ayrılma evresine geldik .çektim gittim bende eşim aramış buz gibi olsun götünüz boşanıyoruz anamıda istemiyorum hayatımda onuda demiş .Beni aradı eltimin biri vicdan rahatlatmak için bizim suçumuz varmı.Bende var dedim tek onun anası değil bu kadın dedim hepsine emek ediyor.Bana hep dedilerki eşin seni çok seviyor onun çekeceksin bakacaksın eşin senin için herşey yaptı çeyiz almış ben😂kendilerinin olmamış kendileri kaynanamın evinde yaşamışlar ev yapana kadar.Dedim sizin eşiniz sizi sevmiyor mu ben olmasam çeyiz alınmayacak mıydı kaynanamla yaşamasaydınız ben mi yaşayın dedim ben kaynanamın evinde yaşamadım kaynanam benim evimde yaşadı fark bu dedim hanginizin evin odası var dedim.Neyse barıştık kaynım evlendi kadını 2 şer ay sıraya bağladılar daha o kaynımın yanına 1 sene sonra varmasına rağmen eltim 20 gün içinde ayrılmaya vardılar kzın halısına altına balgam tükürmüş oda hamileydi 1 ay ayrı kaldılar. eli ayağı tutuyor evi var ama kadın herkese rezil ediyor tutturmuş evde tek kalamıyorum korkuyorum ayağına üzerimize attı 7 yıldır üzerimizde .Ve sorunun bizde değilde o kadında olduğu çıktı şizofrenlik var biraz bunu söylediğimde benden kötüsü yoktu kendi kendine konuşur olmadık hastalığım var der ortalığa balgam vs sürer