minikpanda0_ merhabalar, 36+4 haftalık oldum doğum temizliğine başlasam mı erken mi daha sizler kaçıncı haftanızda yaptınız? 🌸
Pikacu6868 minikpanda0_ Evin pisse temizle her gün bir alan olacak şekilde değilse boşver bence evin işi bitmez 😄
minikpanda0_ Pikacu6868 her gün yapsam da her gün tozlanıyor ama kaba temizliği yapayım diyorum dolap içleri üstleri falan süpür sil sürekli olan şeyler zaten 😅
ylnydgd minikpanda0_ yükselerek, uzanarak temizlik yapmak doğumu tetikleyebilir. Bence çok da büyük işlere girişmemek lazım son düzlükte
Kdkdjd_737 minikpanda0_ canım aynı haftadayken yapmıştım şuan 37+2 olduk şükür bitti ya bende mahvoldum yavaş yavaş yap sende
yorgunannis minikpanda0_ geç bile kaldınn😀 aynı haftadayız ama ben yapmayacağım çünkü kv görümce yapmıyor ben niye yapayım birlik yaşıyoruz onlar yamıyorsa ben hayatta yapmam uğraşamam😏
twobabymomm minikpanda0_ amann boşver valla ben yapmadım ilkte ikinciyede yapmiycam bir mutfağı detaylı yaptım diğerlerini sildim supurdum tamam 😂
vanilya_kokusu_ minikpanda0_ bence başla ne olur ne olmaz bende 16 Mart gibi gözüküyor sezeryan tarihim ama Şubat sonuna doğru baslicam halıları falan yıkmaya yolicam koltuklar yıkanacak perde ler dünya kadar iş oluyor anca insan yetiştisiyo
adatuna minikpanda0_ ben 36.haftada dolap içlerini başladım temizlemeye halıları yıkmaya verdim 37.hafta da koltukları yıkatıcam 3 gün varken de temizlikçi gelecek