zehracelikel1 33 günlük bebeğime önce zinco sonra sab simplex denedim işe yaramıyor ne yapmalıyım her şeye dikkat ediyorum gerçekten etkili bir öneriniz var mı
rainbowdash zehracelikel1 sab simplex bize çok iyi gelmişti verdiğim an başlıyordu gazını çıkarmaya demek ki bebekten bebeğe fark ediyor probiyotik öneriyorlar bir de onlara bakın isterseniz
bebeklerim__ zehracelikel1 bi gaia nnurse harveys kiraz çekirdeği kemeri ayaklara havlu koy bide bunları dene canim
Baklavaseverim zehracelikel1 Sab simplexi 1 hafta düzenli kullanman gerekiyor etki etmesi için ama bazı bebekler de işe yaramıyor benim kızım da hiç bir damla etki etmemişti 2 aylıkken tekrar sab simplex vermiştim o zaman işe yaramıştı biraz
heidegirl zehracelikel1 öncelikle düzenli kullanmak önemli ve etkisini 1 hafta sonra gösteriyor aniden kesme olayı yok ve ayın sonunda süresi dolmasına yakında etkisinin azaldığını düşünüyorum çünkü bizde öyle oldu
zehracelikel1 rainbowdash probiyotik de kullanıyorum ama nasıl desem evet gazını çıkarıyor ama çok ıkınıyor zorlanıyor
Baklavaseverim zehracelikel1 O zaman 1 hafta geçmesini bekle hemen etki etmez sab simplex ilaç kategorisinde zaten diye biliyorum doktor öyle demişti bize
erikarpuz zehracelikel1 biogaia ve nurse harvey’s ikisi işe yaramıştı doktorunuza danışıp deneyebilirsiniz