nouro3535 Sultanaksu Ben henüz almadım ama çevrem hediye olarak alıyor:) ben 6-7 aylık olmasını bekleyeceğim
Sultanaksu nouro3535 bende sadece zıbın alt değiştirme pedi ve yenidogan bez aldım. Bezi stok yapmadım iyi gelmezse diye. Geri kalanına cinsiyet öğrenince başlayacağız. 🌺
yineaylardankasim nouro3535 Benim bebişimde ağustosun ikinci haftası gibi doğacak inşallah ne alacağız ince mi kalın mı giydireceğiz ilk bebeğim Kasım sonu doğdu direkt uzun kollu giydirdim ama bunda nasıl yapacağım bilemedim 🥲
[silindi] yineaylardankasim benimde 15 Ağustos diyor tahmini doğum.urfanın en sıcak ayında doğacak o yüzden bol bol zıbın alacağım diğerinden azar azar büyüdükçe alırım inşallah
nouro3535 yineaylardankasim benimde ilk bebeğim ama bana daha aldırmıyorlar 7ay bekle diyorlar 🤣🤣 eş dost sevenler almış hediyeler sağolsun çıtçıtlı badiler almışlar yarım kolu uzun kolu askılı
yineaylardankasim [silindi] orası sıcak olur evet zıbın kurtarır ama benim bulunduğum yerin havası çok dengesiz nasıl olur kestiremiyorum