Ahad Englishteacher çokca teşekkür ederim canım allah razı olsun dedim ya bi nebzede olsa biraz rahatladım korkumu yendim gibiyim😌
Englishteacher Bltblt bazen çok sızlıyor hatta acaba dikişlerim mi attı diye endişeleniyorum ama sürekli hareket halindeydim temizlik bile yapıyorum ilk iki gün desteksiz kalkamadım şimdi 1 hafta oldu işte çok daha iyiym antibiyotik kullandım arada da ağrı kesici alıyorum ☺️
Englishteacher nilosum eğer doktorun aksini söylemezse kesinlikle denemelisin bence bütün kadınlar bu durumu denemeli olmazsa yine olmasın ☺️ Bak sana bi tavsiye Gülnihal Bülbül Doğal Doğum kitabını mutlaka oku ben o kitaptan sonra dedim normal yapıcam en azından denicem diye ☺️💪🏻💪🏻 Çok şükür gönlümdeki gibi oldu Rabbim kolaylığını verdi ☺️ Darısı başına cnm
Englishteacher Linasmommy doktorum bana dedi bu sandalyeye çıktıysan s.çmadan doğuramazsın diye ondan sonra rahatladım 😂😂
Englishteacher SemaAsya yaaa ❤️❤️ Çok çok çoook teşekkür ederim güzel düşünceniz güzel duanız için Rabbim size çok daha güzellerini yaşatsın inşallah ☺️❤️
Fasulyeveannesiii Englishteacher bu hamilelik beni iyice duygusal yaptı okurken ağladım 🥰 Allah bağışlasın yavrunu bizlere de sağ Salim nasip eder inşallah 🙏🙏🙏
Englishteacher Fasulyeveannesiii ayy ağlamayın üzülürüm ben anlatırken gülüyorum ☺️❤️ Rabbim bi avazda kurtarsın sizi de ☺️
Fatmakrt Englishteacher 😂😂😂 hiç bir doğum mesajınd lavmanım yapıldı yazmayınca korktum açıkcası 🙈 sağol canım 😚😍
Hulya57 Englishteacher aynı ben bende öyleyim canim ya saçlarımı tararken bile oturup ağlıyorum 😂😂 agdayi ilişkiyi demiyorm bile ben nasıl yapıcam doğum 4 ayımız daha ama korkusu geliyo arada maşallah 🧿 bizde görürüz o günleri 😂
karamel Englishteacher çok şükür son dk ya kadar normal mi sezeryan mı pek belli olmuyo rabbim sağlıklı uzun ömür versin😀
sevgitekes Englishteacher bende senin gibi çok narinim ama allah onun da sabrını veriyo yazdıklarını okuyunca gülüyo insan hayırlı olsun 😄
Hmyr_ygt Englishteacher bende 38 haftaya girdim umarım benim ki de gelir bir kaç güne 😄 ama sancım falan hiç yok senin nasıldı Doğumdan 3 gün öncesi mesela sancıların var mıydı ondan önceki gecede ağrılaın oldu mu ?
Englishteacher Hmyr_ygt hiç sancım yoktu ama haftalardır devam eden ağrılarım vardı doktorum o ağrıların doğum için olduğunu söyledi hep ☺️
dryhrz Englishteacher maşAllah , açılmanız çok hızlı olmuş anladığım kadarıyla bu yüzden bileli şanslı sayılırsınız ☺️
Englishteacher dryhrz evet açılmam çok hızlı oldu zaten ilk 6-7 cm açıklığa kadar anlamadım bile Bozayı süt yapıyor diye içtim ama tarçının doğumu başlattığını kolaylaştırdığını duydum o yüzden bol tarçınlı içtim hep
dryhrz Englishteacher bozanın bir etkisi var siye mi içtiniz yoksa sevdiğinizden mi 🤗 doğuma faydası varsa bizde içelim 🤣
sedaozkul Englishteacher Rabbim analı babalı büyütsün inşallah nazarlardan korusun prensesi 💜 33 haftalık hamileyim o kadar korkum vardı ki bu yazıyı okuyunca ne korku kaldı ne de başka bişey oğluşumu heyecanla bekliyorum 💙😊😊
Englishteacher sedaozkul ne mutlu bana ❤️❤️ Sağlıkla bir avazda alın miniğinizi kucağınıza inşallah ☺️
Englishteacher Miriryim hiç merak etmeyin döner ☺️ Burda bi arkadaşın kızı doğum pozisyonundan dönmüştü 38. Haftalarda sonra yine doğum pozisyonuna döndü hiç belli olmaz yani siz yürüyüşlerinizi ihmal etmeyin