edaonyurtttt Kızlar erkeklere hediye almakta çok zorlanıyorum kayınpederime yıl başı hediyesi ne alabilirim önerisi olan???her sene küçük bir şeylerle boşluk yapariz ne alaka kayınpedere hediye demeyin hiçbir kötülüğünü görmedim onlar da her sene alir o yüzden ben de alacak bir şey düşünüyorum ama aklıma gelmiyorrrr
sevaldqn1 edaonyurtttt saat gömlek hatta şu kemer saat cüzdan tesbih setleri vs oluyor güzel kutulu bir şekilde bence çok iyi olabilir
Maviice Bu yıla kadar aldıklarım Parfüm,hırka,kaşkol,gömlek,sigara kullandığı için zippo almıştık bi kere de
edaonyurtttt bebeklerim__ ya genelde sweat falan giyiyor o yüzden gömlek falan almayayım diye düşündüm genelde rahat takılıyor kıyafetten falan gönlü çok geçmiş zamanında çok giydik diyor,teşekkür ederim öneri için♥️♥️
1kelebek1bebek edaonyurtttt Maşallah ne tatlı bir gelinsiniz🥰 Saat, gömlek, kazak, kemer, tesbih, parfüm(DP J2 efsane bir parfüm mesela).. Erkek hediyesi denilince ilk aklıma gelenler🙈
mlsmrtgl edaonyurtttt kullanırsa güzel şık ev pandufları var. Panduf alabilirsin. Pijama takımı alabilirsin.
gunes866_ edaonyurtttt çok şık tesbihler var özel taşlardan eğer böyle bi meragı varsa tesbih farklı olur onu dışında. Kravat gömlek cüzdan erkeğe de başka ne alınır en garanti bunlar
HiravEmir edaonyurtttt e valla şahsen bizde yok hediye filan yani iyiler ama hediyeleşmedik e ne alabilirsin klasik ya gömlek ya kravat ya saat tesbih olabilir mesela başka erkeğe ne alınır ki mesela benim kp radyolara bayılır böyle eski Model radyo da alabilirsin bunlar geliyor aklıma yada işlemeli mendiller vs vs